hilaldg300 duygusm geçiyor ama pek kolay olacağını söyleyemem çünkü azalarak geçiyor sonradan fark ediyorsun geçtiğini ama ben bulantılardan ve kusmalardan inan çok memnundum herşey yolunda olduğunu hissediyorsun miden bulandıkça biliyosun bebeğin iyi ve saçma ama onun bile tadı çıkarılmalı bence 😌🤗
duygusm hilaldg300 Orası öyle 😊 bazen çok bunaldım diyorum, arkasından yine şükrediyorum. Ama pozitif bakabilmeniz çok güzel 🌸
duygusm Fatma48 şanslısınız 😊 bulantı aşırı olunca ne leblebi ne kraker hiç biri işe yaramadı maalesef bende. İlaç bile ancak dengeliyor tam çare olmuyor.
duygusm Dilaracicek Ablamda da o civarda geçmiş, belki bende de öyle olur diye umuyorum. Siz sonuna gelmişsiniz artık, maşallah 😊
duygusm Kadriye05 çok iyi anlıyorum, ilerledikçe daha da zor oluyordur. İnşallah atlatırız kısa zamanda.
duygusm Melek42 Güya ikinci trimester hamileliğin balayıdır derler, pek doğru değil demek ki. Biz daha çıkamadık o balayına 😄
duygusm Gzrilknur Sağolun, Allah sizin dr yardımcınız olsun. Dördüncü ayla birlikte artık beslenme de daha önemli hale geliyor, kolay değil.
Gzrilknur duygusm evet dördüncü aydan sonra daha çabuk kilo alıyor bebek ve bizim bünye. O zamanda hafiflşyor bulantı şükür ki. Yiyorsun yani korkma geçecek
duygusm Elif2834 Baya kilo vermişsiniz, benim o kadar olmadı. Doğuma kadar çeken duydum ama doğurunca rahatlıyor herkes. En fazla 9 ay diyorum ben de, napalım 🌸 Allah yardımcımız olsun.
duygusm Melek42 Hamile kalmadan önce hiçbir şeyden haberim yokmuş resmen. Hemen herkes bir şekilde çekiyor ama insan yaşayınca anlıyor.
Aysegulkaymakci duygusm dördüncü ayın bitiminde kan degerlerim kötü çıktı ve yatışımı yaptılar bir hafta hastanede yattım sonra günde bir kez kusar oldum bir kac hafta sonra da gecti. Ama benim aksam iki defa kusmak gibi değildi hiç beslenemiyordum bir yerde yemek görsem biri yemekten bahsetse bile kusuyordum evimizde yemek pismedi cunku ben o yemegi pisirene kadar kusup kusup dönüyordum artık eşim o yemek bana helal olmaz sana eziyet dışarda yerim dedi. Cok cok cok zor gunlerdi ama son haftalarimdayim su an Allah a Şükür cok rahatim arada midem bulaniyor kusuyorum ama eskisi gibi hayatimi etkileyecek duzeyde değil. Allah yardımcın olsun cnm geçecek Allah ın izniyle. Ben hic gecmeyecek diyordum ama geçti kendim bile inanamadim
duygusm Aysegulkaymakci Gerçekten çok zor geçmiş sizin 🌸 benim ilaç kullanmama ve artık azalır dedikleri döneme gelmeme rağmen hala üst üste kusma olunca biraz moralim bozuldu aslında, hiç geçmeyecek mi diye. Yemek falan zaten yapamıyorum artık ama en azından beslenebiliyorum. Çok teşekkür ederim, inşallah beni de şaşırtarak geçer bu bulantılar 😊
Serpilsaltikalp duygusm umarım geçecektir canım. Doktorum bana en geç 14 de geçecektir demişti. 13 ün sonlarında birden kusmalarım bitti
duygusm Skbn01 Pek 3. ay sonunda geçen yok sanırım. Demek benim daha zamanım var. Bunu duymak bile bi moral oluyor 😊
Mervecrbg duygusm 5.ayın başında geçmişti bende hiç geçmicek sanıyodum sabrım tükenmişti artık ama çok şükür iyiyim bide süt ve süt ürünlerinden dolayı bulantım oluyo onları kesince hiç bulanmadım bi daha ilaçlarıda kullanmıyorum onlarda aynı şekilde bulantı yapıyo yediklerini gözlemle belki sende de bi şeyler bulantı yapıyodur
duygusm Mervecrbg Midem boş kalınca çok kötü oluyor benim, onu farkettim. Vitaminimi bulantı yapıyor diye alamıyorum, onun için de vicdan azabı çekiyorum. Ama ilk bulantımı da sütten yaşamıştım, o çok etkiliyor hakikaten.