duygusm 13. haftamıza geldik, benim bulantılarım tam gaz devam ediyor. Bir kaç haftadır ilaç kullanıyorum ve kusmalar büyük oranda azaldı. Doktorum bir kaç hafta içinde rahatlayacaksın diyor ama bu akşam yine iki kere kustum, biraz moralim bozuluyor. Şükürsüzlük etmek istemiyorum, bebeğimi çok istemiştim ama biraz zorlanıyorum. Sizin bulantılarınız ne zaman geçti? (Hiç geçmedi yazmayın olur mu? Şu an bu düşünce beni yıpratıyor. Geçeceğini düşünmek istiyorum.) Teşekkür ederim 🌸
Glsmgrgn duygusm bir iki haftaya rahatlatsın üzülme.19 haftaligiz ve 4 haftadir cok daha rahat geciriyorum
Asrinayaz duygusm valla 5 ayın içindeyim hala devam bulantı hala kusma balayı dediler 2. Trimester bana hiç öyle gelmiyo herkesin hamileliği bir olmuyo geçer dediler geçmedi seninkide bwlli olmaz canm millet 9 ay kusuyo umarım geçer bnm çektiğimi çekme 2.5 kilo verdim bu dönmde Allah sana çektirmesin tüm samimiyetimle sölüyorum canm 🙏🏻☺️
Kadriye05 duygusm ben 28 haftalık gebeyim hala devam inşallah senin öyle olmaz cok zor bir durum çünkü
duygusm Asrinayaz Amin, teşekkür ederim 🙏🏻 Ben de forumda neden bulantım yok, olsun istiyorum diyenlere bile inşallah olur diyemiyorum, zor bir şey çünkü, kimse çeksin istemem.
Tgba5656_ 6 ınci haftadan beri basladi benim kusmalar bulantilar simdi 17+2 haftalik olduk hayırlısıyla yeni yeni geciyor cok şükür o arada 11 kilo verdim😣🤷♀️
duygusm Tgba5656_ 11 kilo mu? 😳 Sizin baya zor geçmiş. Bende kilo kaybı başladığı anda ilaç verdi doktor. En azından biraz dengeledi beni, önceden sürekli kusuyordum.
poncikella3 12 15de falan geçmişti benim kusmam olmuyordu öğürüyordum sadece inşallah çabuk geçer allah kolaylık versin
Dilaracicek Benim 16. Haftada geçmişti doktor bi ilaç vermişti onu içtikten sonra daha iyileştim geçiyor bi süre sonra sıkmayın canınızı ben 1 hafta serum yedim sürekli kustuğum için şuan 37 haftalığım bi sıkıntı yok şükür 🙏🏻
duygusm Dilaracicek Ablamda da o civarda geçmiş, belki bende de öyle olur diye umuyorum. Siz sonuna gelmişsiniz artık, maşallah 😊
duygusm Kadriye05 çok iyi anlıyorum, ilerledikçe daha da zor oluyordur. İnşallah atlatırız kısa zamanda.
duygusm Melek42 Güya ikinci trimester hamileliğin balayıdır derler, pek doğru değil demek ki. Biz daha çıkamadık o balayına 😄
duygusm Melek42 Hamile kalmadan önce hiçbir şeyden haberim yokmuş resmen. Hemen herkes bir şekilde çekiyor ama insan yaşayınca anlıyor.
Gzrilknur duygusm öncelikle Allah yardımcın olsun. Benim 17+5 oldu. 6. Haftada başladı. Hala bulantı devam. Kusma hafifledi. Bi kaç haftaya da geçer diye umuyorum. 6 7 kilo verdim. Geri almam gerekiyor.
duygusm Gzrilknur Sağolun, Allah sizin dr yardımcınız olsun. Dördüncü ayla birlikte artık beslenme de daha önemli hale geliyor, kolay değil.
Tgba5656_ duygusm evet canm benim cok zor gecti kan kusuyodum artik günlerce bissürü bulanti kusma ilaclarida denedim fayda etmedi. Hamilelikten soğudum resmen basimi yerden kaldıramıyordum😣☹
Elif2834 32 haftadayım hala devam ediyor ilk zamana göre azaldı evet ama.hala o bulantı var . Ilk 4 ayda 13 kilo verdim . Doğumdan sonrada devam edicek diye korkuyorum artık
duygusm Elif2834 Baya kilo vermişsiniz, benim o kadar olmadı. Doğuma kadar çeken duydum ama doğurunca rahatlıyor herkes. En fazla 9 ay diyorum ben de, napalım 🌸 Allah yardımcımız olsun.