Deletedmom00170 [silindi] kapalı gelin istiyordu anası buda sokakta kalmış aç gezmiş yav he he dedim 🤣
Betulsna Deletedmom00170 bak kafana takıyorsun yumurtlayacağın varsa da yumurtlamayacaksın. Takma kafana cnm relaks ol. Düştüğün olduğuna göre adet olduğuna göre demek ki yumurtlaman da oluyor cnm
miine Yello Merhaba , benim karnim sismisti sanki gaz varmis gibi şiş ve çok ağrı olmuştu, 6 gün vardı adet.gunume olmayinca test yaptım pozitif cıktı ❣🥰
[silindi] Deletedmom00170 kız testi yapsanda yapmasanda,farkeden bişey yok öğünleri deferlendirdinmi tamamdır büyütme bu kadar kafanda ya yok koyu çıkmış yok silik çıkmış ikigunde bir birliktelikle.dollenme garanti ..kacirmassin yumurtlamayi
Betulsna Deletedmom00170 ayy pardon kuzum karıştırdım🙊 adet olduğuna göre demek ki yumurtlaman da olur. Ve de kafana taktığın sürece emin ol hamile kalma sürecin uzar. Takma kafana üstelik daha çok yenisiniz ya. Ben 2,5 yıllık evliyim neredeyse kuzum
Deletedmom00170 [silindi] güya ayrildiktn sonra ailesi kabuk etsin diye aç gezmiş falan yav he he dedim inanmadim🤣🤣
[silindi] Deletedmom00170 tabiki de kuzum boylemi kalacak saniyom.rabbim.merhametlidir amenna gozunu koymaz yeterki.sen istemesini bil.