Aykam123 Acoemine hakkaten oğle ya, ben de iki ay sürekli takip etdim. Artıq olmaz dedim, doktora gidicekdim hatta. Tedavi için. Zaten anneme de aradığımda ki,doktor lazım bana (annem hastanede çalışıyor) annem tedavi için sanmışdı)))))
Deletedmom00170 Ben artık girmiycem buraya Kendinize çok iyi bakın yavrularınız dilerim sağlıkla gelir dünyaya isteyenler içinde Allah tez zamanda versin
Deletedmom00170 Ben artık girmiycem buraya Kendinize çok iyi bakın yavrularınız dilerim sağlıkla gelir dünyaya isteyenler içinde Allah tez zamanda versin
Deletedmom00170 [silindi] tamam yaşlanırım haklsn Çıkmaya çalışırım cok canm sklr bazen kafaya takarım
[silindi] Deletedmom00170 kız hayatını yasa bence takma kafaya birşeyi ya bebiş konusunu da olacaktır elbettttt🙃🙃
[silindi] Deletedmom00170 tabi korktum.ve bebek yüzünden esin yada ailesi sana birşey dedi sandım.oyuzden bosaniyosun sandim,.valla saç baş giresim geldi sana bişe diyenlere 🙄🙄🙄😞
[silindi] Deletedmom00170 kolay değil elbet aynı yollardan geçtim 20 yaşında harap ettim kendimi onun bunun lafına kulak astım.bosmus rabbim şükür verdi önce imtihan sonra mükafat 🙃isyan etme sakın
Betulsna Acoemine inşallah cnm inşallah eğer hamile kalırsam eşime güzel bir asker dönüşü hediyem olur 🙏🏻 Rabbim nasip ederse inşallah dualarını esirgeme😊
Betulsna Deletedmom00170 bak kafana takıyorsun yumurtlayacağın varsa da yumurtlamayacaksın. Takma kafana cnm relaks ol. Düştüğün olduğuna göre adet olduğuna göre demek ki yumurtlaman da oluyor cnm
[silindi] Deletedmom00170 kız testi yapsanda yapmasanda,farkeden bişey yok öğünleri deferlendirdinmi tamamdır büyütme bu kadar kafanda ya yok koyu çıkmış yok silik çıkmış ikigunde bir birliktelikle.dollenme garanti ..kacirmassin yumurtlamayi