[silindi] evet bizde severek evlendik. Bnmde annem istemedi eşimi hemde hiç istemedi vermedi beni🙊 Kaçarak evlendik💃Düpünümü felan herşeyimi yaptı ailem çünkü kaçtığımızı duyırmadılar anne tarafım biliyordu ama baba tarafım öğrenmedi söylemediler o yüzden herşeyimi usulüne göre yaptılar. Çok ama çok zor zamanlar geçirdim bir Allah bir ben bir de eşim bilir o günleri. Eşim hiç yanlız bırakmadı hep destek oldu bana. Daha sonra ailem Bi ara konuştu bnmle düğünden sonra. Bi kaç ay sonra tekrar küstüler dayım yurtdışından geldi barıştırdı çok güzel herşey gittik geldik konuştuk 8 ay önce tekrar küstüler. Şuan görüşmüyoruz. Çok ağladım her gece ama baktım ki eşimle çok mutluyum, baktım ki stresten sıkıntıdan belki de düşüklerim oldu. Niye üzülüyorum dedim ailem annem babam kardeşim mutlular geziyorlar tozuyolar ben neden ağlayıp sızlıyorum dedim. Eşim değer veriyor ailesi desem dört dörtlük her daim yanımdalar. Üzülme dedim ve artık üzülmüyorum takmıyorum. Çünkü kendimce ve etraftakilere göre bnm çok haklı sebeplerim var. Hatalı taraf malesef ki ailem.