Kızlar selam 👋 9 haftamı dolduruyorum ve makyaj seven ben yüzüme hiç bişey süremez oldum bebeğime bir zarar verecekmişim gibi geliyor azıcık tavsiye ve rahatlatmaya ihtiyacım var sizler ne yapıyorsunuz ??
Makyaj severler toplansın 😋🎈
Caglagorkem ben gebeliğin basindan beri surekli yapiyorum canim makyajin bebege bir zarari oldugu soylenmiyor , merdiven alti urunler tabi bizlerin cildine de zararli oldugu icin onlar istisna olabilir tabii
Caglagorkem bende hiçbir şey kullanmıyorum ama bb cremlerin bir zararı olacağını düşünmüyorum
Caglagorkem makyajın bir zararı yok canım yüzünde yara yoksa zararı da olmaz
Aleyyynavefa Azıcık başlayayım bende 😌 böyle çirkinleşiyormuşum gibi modum yükselsin. Teşekkürler yorum için 🙏🏻
Ceylin96 Teşekkür ederimmm 🙏🏻😌
Caglagorkem ben her gün yapıyorum canım zannetmiyorum
Valla ben de sekiz haftadır toplasan 5 kez yapmışımdır. Onlarda da cok hafif makyaj bile denemez. 3 aylık dönemden sonra belki daha sık yaparım ama kendimi tutuyorum kozmetik detoksu gibi düşünüp 😀 makyaj yaptığımda da ruj kullanmıyorum içerisinde barındırdığı birkaç zararlı maddeden dolayı.
Caglagorkem ben doktoruma özellikle sormuştum makyaj malzemelerinin çocuğa zarar verme ihtimali yok demişti. Zaten kaliteli ürünler kullanıyordum hamilelikle birlikte yves rocher markaya öncelik verdim en azından içim rahat ediyor.
@Caglagorkem canım ben en başından beri yapıyorum ve doktor kontrollerime de makyajla gidiyorum doktorum istediğini sür cildin dışıyla hiçbir alakası yok demişti zaten bence de bi ilgisi yok aksine insan kendini iyi hissediyor :)
Yok90 ya açıkcası benim kullandığım malz hep kaliteli hiç birinden sıkıntı yaşamadım zaten benim yaptıgım tek makyaj takma kirpik takıp bir kat rimelle birleştirip ruj sürmek ten makyajı bayadır yapmıyorum o gün annem artık şunu bırak gözüne illaki gidiyordur bebeği etkiler tutkal/yapıştırıcı sonuçta sürdüğün dedi abartma anne dedim ama bilemedim oda sorun yaratır mı ki :/
Nrmnism sağol canımmm ☺️🙏🏻
Yok90 aslında içeriğe bakıp kullanmak mantıklı paren içerenlerin zararlı olabileceğini okumuştum. Detoks başta iyi geldi de artık yorun halsiz gözükyor gibiyim değişiklik arıyorum
Caglagorkem evet kimyasal ürünler zararlı diye söylemişlerdi
Bence bolca yapın Doğuma kadar 😂 Doğumdan sonra çok bakım vs olmuyor 🙈özellikle ilk 3 ay
Jane iredale fondöten kullanıyorum mineral makyaj diye araştırabilirsiniz. Ruj sürmüyorum onu bıraktım.
Caglagorkem ikinci hamileleğim ve ikisinde de baştan beri yapıyorum bir sıkıntı olmuyor
YDE evet o markanın ürünlerini kullanabilirim bende kimyasal oranı çok az sağol öneri için 😌
Melikeb19 ah anneler 😂 bizde onlar gibi olacağız çocuklarımıza