Canlar banyomu yaptım duamı okudum çantam kapının ağzında çenem titrek gözler dolu dolu heyecan korku sevinç saat 3 gibi hastanedeyiz inşallah akşam üzeri sezeryanım olucak birde üzerine susuzluk sabah kahvaltıdan sonra yeme içme kesildi tabi yandı şimdiden içim kavruldu 🥺 akşam inşallah size güzel bir hikaye yazarım güzel anneler 🌹🌹🌹🌹 Banada dua edin inşallah Sizede rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin kolay su gibi olsun
    Duygu_lu susuz bırakmayın kendinizi. Yemeyin ama en azından bir yudumda olsa su için. Direnciniz düşer. Rabbim Dağlıca’lar kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Kaç haftalıksınız
      Duygu_lu bebegine kavusacaksın ne guzel bi heyecan bunu düşün insallah sapasağlam kavusursun cennet kokulunla rabbim yardım etsin❤️❤️🙏🏻
        Duygu_lu iki kisi ciktiginiz o kapidan uc kisilik cekirdek ailenizle girecek olmaniz beni bile su an o kadar heycanlandirdi ki saglikla alin kucaginiza ewladinizi bebisiniz we tum sewdiklerinizle hayirli uzun omurler diliyorm darisi basima basimiza insallah 🤲
          Duygu_lu bende 36 haftalık oldum. İkinci sezaryen olucam 🤦🏻‍♀️ Bakalım Perşembe günü 37ye girmiş olucam artık gün versin istiyorum 🤦🏻‍♀️
            Denizincani amin rabbim cümlemizi kavuştursun 2. Hamileliğim 9 yaşında oğlum var teyzesi o kadar zaman geçince sanki ilk gibi birde ilk sezeryan olucam o korkutuyor galiba 😞🌹
              Feyzaselh sezaryen öncesi bi damla suyun bile çok büyük riski var. Hasta ameliyat sırasında sorun yaşayabilir. Lütfen bilmeden yorum yapmayalım 🙏🏻☺️
                Rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğinizde sizde sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah 🙏🏻
                Zeliha27 canım ilk dogum vakumla oldu normalde Doğumda vakum uygulandı çok zor bir süreç geçirdim yine aynı doktordu riske atmak istemedik ortak kararımız oldu yani çatı Durumu müsait olmayıp benim gibi hastalık hastası insanlar için mecbur bir seçim