Denizincani amin rabbim cümlemizi kavuştursun 2. Hamileliğim 9 yaşında oğlum var teyzesi o kadar zaman geçince sanki ilk gibi birde ilk sezeryan olucam o korkutuyor galiba 😞🌹
    Feyzaselh sezaryen öncesi bi damla suyun bile çok büyük riski var. Hasta ameliyat sırasında sorun yaşayabilir. Lütfen bilmeden yorum yapmayalım 🙏🏻☺️
      Rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğinizde sizde sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah 🙏🏻
      Zeliha27 canım ilk dogum vakumla oldu normalde Doğumda vakum uygulandı çok zor bir süreç geçirdim yine aynı doktordu riske atmak istemedik ortak kararımız oldu yani çatı Durumu müsait olmayıp benim gibi hastalık hastası insanlar için mecbur bir seçim
        BuluttSecil benim ikinci sezaryenim hanımefendi. Doğum yaptığım doktorum kendisi direncim düşmesin diye çok zorlandığım zamanlarda 1 yudum su içmeme izin veriyordu. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen ❌
        Duygu_lu ayy kiyamam dilinde hep Allahin isimleri olsn rahatlycksn inan Rabbim yardimcin olsun insallah canim ewlatlarini Sana seni de ewlatlarina bagislasin cok mutlu olun 😍
        Duygu_lu rabbim sağlıkla sıhhatle evladini kucağına almayi nasip etsin canim çok susadiysan ağzına su al calkala tükür ben öyle yapmıştım 😊