Fatmayorul Duruveannesii aynen öyleyim ne zaman gelecek acaba akşam mı gündüz mü telaşındayım nasıl olacak diye bekleyişlerdeyiz bakalım suanlik hiç bi durum yok şancı falan ☺
Suhedaa Duruveannesii simdilik normal ama son dakika bisey cikmaz insallah dogum kanalinada girdi bebegim insallah normal olur benim icin 🥰 hayirlisi tabiki
Cerenyrt Duruveannesii yarın 38 oluyoruz, bugün sürekli kasıldı şuandada yatıyorum ara ara kasıklarıma sancı vuruyor karşılıklı pusudayız 😂
Mr1517 Duruveannesii Herşeyimiz hazır şükürler olsun, bir kendim için hastane çantası kaldı onuda hazırlıcam inşallah 🙏🏻
Gagacim Bende öyleydim son zamanlar aklımda rüyalarım da hep doğum vardı 🙈 bu ikinci 29.3üz bu zamana kadar çok çabuk geçti bundan sonra zorlayacak gibi
Duruveannesii Ozgemlym evet vallahi herkes aynı durumda iyiki bu uygulama var valla Doğum hikayeleri bayağa moral oluyor ☺️
Hnfe sevgitekes kac haftaligm guzel.soru cunku cevabini bende bilmiyorum😅bana gore 33+4ama.2 hafta ileri gidiyormus gelisimi 31 hafta 2 gunlukken kontrolde 33 +6 cikmisti kiz ben kac haftalik oluyorum
ezehra Duruveannesii insana öyle geliyor sanki hiç doğmayacak gibi 😊 ama şuan yanımda beraber yatıyoruz 😍 biraz sabır bol bol uyu ilerde uykusuz geceler seni bekler 🙆♀️😃
sevgitekes Hnfe ben sata göre takip ediyorum bizimki de önde yoksa ama ne zaman gitsek doktor son adeti söylüyor 22 ocak bizim sat 22 ekime kadar gelir dedi bebek
Hnfe sevgitekes 21 ocakda benim ama.sezeryan olacagik.bide suyummcok fazla oldugu icin en gec 37 de alacaklar