Hacere 30. haftalarda bana da hiç zaman geçmiyordu valla 😂 39. hafta oldum hala aynı ve hiç bir belirtim de yok ha doğdu ha doğacak diye beklemek çok zor 😂 erken gelir diye düşünüyordum ama kızım çok rahat herhalde gelmek istemiyor 😂
Hacere Duruveannesii ha geldi ha gelecek diye beklemekten sıkıldım sadece 😂 bel ağrılarım var ama sancı yok, açılma ve yumuşama da yok beklemek sıkıcı 😂😂
Mervednr Duruveannesii emin ol 35 ten sonrası hiç geçmiyor 😂 38 haftalığız günler yıl oldu resmen 😀 9 ay bitti de şu son günler geçmek bilmedi
MucizeAnnesi3545 Duruveannesii bende 31+6yım. 35 değilde artık doğum yapmış, evimize gelmiş, oğlumun karnını doyurup, uyutmuş, onu izlerkende siz güzel annelere hikayemi yazıyo istiyorum. Çok çok amiiiin 🙏🙏🙏
Duruveannesii MucizeAnnesi3545 inşalllahh okurken bile mutlu oldum tabi inşallah o günleri görürüz bizde artık ☺️
Leyla9292 Duruveannesii canım benim sen yine iyisin birde gel bana sor sen 25 haftalığım saatler durdu günler geçmiyor 30 lara geleyim bi teselli belki çok yoruldum çok bitkinim vücut olarak hiç rahat olmadigim için günler saatler bile geçmiyor gibi😔😔😔rabbim yardımcımız olsun kazasız belasız geçer günler sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza.
Duruveannesii Leyla9292 valla ben 20 li haftalarımın nasıl geçtiğini anlamadım canım ama artık sürekli ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum bugün doktor kızdı bana göstermeden geri gönderdi 😂
Nesliiiiiiiii Duruveannesii 30 a gelmek için sabırsızlanıyorum sanki 30 olunca hemencecik geçicekmiş gibi geliyor şuan 28+2 günlüğüz 😂😊
Duruveannesii Nesliiiiiiiii ah ah çok çabuk geçiyor demek isterdim ama maalesef geçmiyor anlayacaksın 😂
Nesliiiiiiiii Duruveannesii yaa çok güzel bekleyiş bunlar ama aynı zamanda sabırsızlanıyoruz işte 😊rabbim vakti zamanlarında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Fadiksamet 38+5 olduk tık yok valla kalbim agzimda bekliyorum geldi gelecek diye ama bi turlu gelmiyor
Hnfe sevgitekes 21 ocakda benim ama.sezeryan olacagik.bide suyummcok fazla oldugu icin en gec 37 de alacaklar