Merhaba hanımlar bugün 40+4 oldum Cuma’ya kadar doğumum gerçekleşmezse Cumartesi sabahı gidip suni ile Doğumu başlatmak istiyor doktorum. Pazartesi günü gittiğimde 1 cm e yakın açıklığım varmış ama yumuşama yok bebek aşağı inmedi hala taş gibi midemde duruyor. Başı aşağıda ama yan duruyor. Suni den çok korkuyorum çok uzun süre suni alıpta açılması gerçekleşmeyen ve aksilikler olupta okadar suniyi alıp sezeryana girenler çok var ne yapacağımı şaşırdım kafam allar bullak oldu. Sezeryanmı olmalıyım direk yoksa suniyimi denemeliyim. 🤦🏼♀️ Ve deli gibi iğneden bile korkan insanım 🥺 Ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar
Günüm geçti Doğum pozisyonu seçmeliyim 🥺
Elifcayyy canım kendini kasma önce . Hep kendini , iyi olucak diyerek telkin et . Pozisyon almazsa , ol canım sezaryen. Sonucta bebeginin saglıgını düşünmek durumundasın canım . Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin 🙏🏻
Elifcayyy ay inanmiyorum resmen hikayemiz birebir ayniii.. bende 40+2 acilma yok bebek yukarda karnim hala sipsivri kanala girmedi. Ve yan duruyo :)) doktorum suni veremeyiz bu sekilde dedi bebek kafasini kanala koyucakki suni verilsin dedi. Yani o bisey yapicakki biz sanciyla arkadas dastek verip ittirelim onu diyo. Haklida. Ayni durumu kuzenim yasadi hatta 2 ay once sezaryenle bitti suniyi bebegin kalp atislari kaldirmadk acik sezaryen oldu:(
Bende hareketleri cok yavaslayinca bebegin korktum yarin sezaryene giricem ins. (Insallah dogru karari almisimdir:( bide bebegim 4000 kilo
Bende hareketleri cok yavaslayinca bebegin korktum yarin sezaryene giricem ins. (Insallah dogru karari almisimdir:( bide bebegim 4000 kilo
Haribo42 evet doktorum çok iyiydi gerçekten. Ebem hep normal istedi çatısı çok uygun diyip durdu doktora. O yüzden o kadar bekledi doktorum yoksa oda beni ve bebeği yormak istemedi. Şuan 36 haftama girdim ve o doktorum şuan Acıbadem’e gitti 🤦🏻♀️ Şimdikide çok güzel ama keşke yine o olsaydı ❤️
Haribo42 ameliyat çok rahat İnan’ın bende korka korka girdim hatta bi ara eşim kaçma ha şakın falan dedi .😂 sonrasında uyuşukluğum geçinde biraz agrım oldu zor kalktım eşim ve görümcemin yardımı ile ama doktor senin acı eşigin düşük ondan Böyle dedi. Şimdi beş gün oldu hafif agrılarım var ilk günler biraz kalkarken ederken zorlanıyorsun oda geçiyor . Hiç korkma 🥰
aslimutlu1 evet bakalım Cumartesi günü hala aynı devam edersem mecbur öyle olucak 🤷🏻♀️
Haribo42 gerçektende aynı durumdaymışız 🤭 Bende suni alıpta işe yaramazda sonu sezeryana bağlanırsa diye çok korkuyorum. Kafamdaki soru işaretler olacağına sezeryan ol direk gitsin diyorum. 😒 Bakalım Cumartesi günü doktora gidicem sabahtan eğer değişen birşey olmazsa sezeryan isterim mecbur 🥺