Elifcayyy Bence bir sorun yoksa 42’yi bekleyebilirsiniz. Arkadasim 42’nin sonunda dogum yaptı, bebeği gayet de sağlıklı ☺️ Suni son tercihiniz olsun. Bu doktorlarin da acelesi nedir anlayamıyorum ☹️
Elifcayyy cnm iyi dusun benumde gunum gecmsti suni yedim 11 saat ama olmadi donmedi sezaryannoldu kismet sen yuruyus temizlikfelan yap ins aclman olur cnm evde
    Haribo42 dualarım senin ve tüm hamilelerle. İnşallah rabbiö güzel sağlıklı kolay doğumlar nasip eder 🤲🏼
    20182019 bunları duyunca işte direk aklım sezeryana gidiyor aklım 🥺 Herşeyi yapıyorum bakalım neler olucak 🤷🏻‍♀️
      Elifcayyy youtubeda videolar var birde perine masaji olarak arastirip bakarsaniz vajina yumusamasi açıklik olmasi icin .
        Elifcayyy kendinizi skmayin basaricaniza inanin bol bol dua nefes egzersizi perine masaji ve sakin bir ortam yaratmaya calisin kendinizi dinleyin hersey guzelce olur insallah 😊
          purplemoon 2 günüm kaldı o zamana kadar ne kadar faydası olur bilemem bide başı dönmezse 🥺 Ama çok teşekkür ederim güzel cevabınız için 🌺
            Elifcayyy rica ederim siz elinizden geleni yapin takdir Allahin. Sonunda bebeginize kavusucaksiniz o ani dusunun yeterki ikinizde saglikli olun dogum seklini dusunup stres yapmamaya calisin Allahta kolayligini verir 😊
              Elifcayyy bak bemm arkadsmla armizda 20 gun vardi benden korktu dedi sezaryn olcm kizin sezaryn gunune 2 gun kala evnde sanclar cekti bi git pirt dye dogrdu korkma yani ben cok istedm olmadi arkdsm istemedi norml dogrdu iste ksmet
                purplemoon stres ve korku benimm göbek adım gibi birşey 🤦🏼‍♀️ Doğrı diyorsunuz ama geceleri düşünmekten uyuyor hale geldim valla 🥺 İnşallahh çok teşekkür ederim 🙏🏼
                20182019 ay ne güzel ya inşallahhh bendede aynı şey olur öyle olması için elimden geleni yapıyorum ama 🤲🏼