Merhabalar,

Bugun seker yuklemesi yaptim ve cikan sonuc canimi sıktı.140 en yuksek bende 152 cikti doktora cumartesi gunu gidecegim.Bu durumda olan var mi? Doktor ne onerdi ve ya ne gibi sorun cikti.😔
    Lamia_Kolat canım selam bende de çıktı geçen hafta diyete başladık malesef 😏 bebek etkilenmesin diye herşeyi kestim bu cumartesi gidicem tekrar açlık tokluk bakıcak kanda doğuma kadar böyle devam edicek dedi ama 🤷‍♀️ diyetle
      Ecmaks Allah yardimcimiz olsun canim.En onemlisi bastan karsisini kesmek ama tedirgin oldum bende.Hic cikolata falanda yemem neden boylr oldu bilmiyorum 😐
        Lamia_Kolat dün yaptırdım şeker çıktı. Diyetisyene gittim hemen ve diyet programına başladım.Ayrıca her ölümden önce ve sonra şekerimi ölçüyorum.
          Ozican Anladim canim.Tesekkur ederim yazdigin icin.Herhalde beni de diyetisyene yonlendirir.Sende kac cikti canim?
            Gizemabc Canım beyaz ekmek yok hamur işi yok pilav makarna yok tatlı yok çikolata yok meyve yok. Sebze ağırlıklı besleniyorum meyve sadece elma yiyorum çok canım tatlı isterse ya sütlü tatlı biraz yada dondurma verdi tabi hergün değil çok canın isterse dedi canım
            Lamia_Kolat amin canım hepimizin baştan kesmek tabi ama bende hiç bir belirti yoktu hatta yoktur diye düşünüyordum ama bünyeyle alakalı sanırım bende yemem çünkü öyle çok
              Benmde 140.1 çıktı endokrin uzmanına yönlendirdi doktorum yarın gideceğim bakalım 😥
              Ecmaks bende de yoktu hic bir belirti.Hatta aclik hep verdim sekerim cok dusuk cikar, doktorum bir sey cikmaz sende dedi 50mg yaptik.Ama demekki gorundugu gibi olmuyor.
                Lamia_Kolat benimde 50lik yapıldı sonuç 159 çıktı doktorum 100lük yükleme istedi bu sefer onda 3 sonuçta yüksek çıktı 220,170küsür ve 160 küsür. Diyet, egzersiz ve ölçüm yapılacak dedi ve dahiliyeye yönlendirdi. Ptesi randevum, o zamana kadar bende diyet yapmaya başladım. Biraz zor oluyor ama mecburen dikkat edicez
                  Pavlov Anladim canim.Gecmis olsun.Inwallah atlatiriz.Bana da herhalde ayni seyleri yaptirir doktorum, cumartesi belli olacak.
                  Lamia_Kolat bende 205 çıkmıştı. Endorinolojiye kadar gittim. Günde 3 kez 16 doz 10 doz ve 10 doz olmak üzere 3 kez insülin kullanıyorum. Bebeğim çok şükür sağlıklı iyiki de yaptırıp tedbir almışım. Cuma Sabah 7nde sezeryan olacağım sadece göbek çevresi 1 hafta ileride o da normal dedi. Kuzenimin bebek 15 gün şekerden küvözde kaldı 38+4 de 2900 kg doğum yaptı ben 38+4 haftadayım bebek 3750-4000 arası doğar dedi doktor.kuxenime de şekerden dolayı küvözde şekeri dengelemek ve ciğerlerin gelişimi için demiş.
                    derinmilatuncay Inwallah saglikla kucagina al bebegini canim🙏.Tesekkur ederim yazdigin icin.Bakalim bana ne onerecek doktorum.
                    Lamia_Kolat benimde 152 çıktı tekrar test istedi gizli şeker yada gebelik şekeri var mı diye çok şükür iyi ama yinede hamur işinden uzak dur dedi 🤷🏻‍♀️ Bence yaptır eğer isterse 2.bir test bu şekerin çikolata yada tatlı yemeyle bir ilgisi yok bu arada cnm 🤗
                      DnzNhr Aynen canim.Isterse ikinci testi yaptiririm.Evet oyleymis canim ama aclik sekerimde dusuk o yuzden sasirdim cikmasina.Inwallah bakalim belki bende de ikinci test cikmaz.
                      Lamia_Kolat tokluk 184 çıktı 😣 minnacık zayıf bir kadınım şaşırdım kaldım şeker çıkmasına.Ben o dakika diyetisyene gittim Allah korusun bebek için çok tehlikeliymiş
                      .
                        Ozican Aynen canim zararliymis baya.Iyiki en azindan farkedildi yoksa bazen doktorlar zayifsin sende olmaz falan diyorlar yaptirmiyolar.Inwallah atlatiriz🙏