Merveyavuzktm bebek kanala girdiginde acilma otomatikmen basliyor mu acaba cunku suanda bebek kimildadiginda vajinadaki acı dahada artiyor
Vajina ağrısı
Merveyavuzktm yok ya çünkü benim 20. Haftalarda başlamıştı bu bahsedilen ağrılar şuanda da eşime diyorum beni çevir döneniyorum yatakta o kadar şiddetli geçen 37 de muayene oldum açılma hiç yoktu yarın muayene var bakalım
Merveolcay Allah yardimcin olsun insallah guzel ilerler hersey. Tam olarak ne şikayetiyle gitmistin acile
Denizyadaaras ay vallahi bilmiyorum benim oğluşum da kanala girmemiş henüz
Rukenservet bende öyleyim ittir omzumdan diyorum 😂 bugün de kasılmalarım çoğaldı bi yere topluyor kendini beyefendi anlamaya çalışıyorum açıkçası
Denizyadaaras amiin rahimde ağrı zonklama gibi karında bebeğin olduğu bölgede ağrı ve bel ağrım çoktu hafif sancımda çıkmıştı .
Kızlar size de öyle oluyor mu bilmiyorum hiç tuvaletim YÖK bebek bastırıyor sanki altına kaçıracaksın gibi neyse wc gidiyorum afedersiniz zerre bişey yok allahım bizlere yardım et bitsin artık ya 😞Vallahi perişan olduk
Merveolcay bende şimdi gidiyorum 3 gün oldu hala ağrıyo dayanamadım artık
Kızlar şiödi hastaneden geldim ne açıklık ne sancı hiçbirşey yok resmen ben gelmiyorum diyor bilmiyorum artık sıkılmaya başladım bu arada kilomuz da 3700 olmuş 38+4
Feyzaselh git canım baksınlar bi benim yine başladı ağrım sanırım bende akşama gidicem 😣
Merveolcay gittim doktor nstye baktı hafif sancım vardı. Açıklığa bakmadı Doğumu tetiklemesin diye. Sezaryen olucam çünkü. Haftaya bidaha gel dedi. Yürümek iş yapmak kesinlikle yasak
Feyzaselh ya geçmiş olsun canım dikkat et bari bu süreçte 🙏🏼 Hayırlısı olsun inşallah.