seymaaygunsafca kemiklerim çok ağrıyo benim o bölgedeki 🤦🏻‍♀️ Artık adımlarımı bile atamıyorum. Dün başladı hala devam ediyor
    seymaaygunsafca kırıkkale fakulte hasatenesi canim. Dedim cek elini die ama umursamadi bile doktor geldi ona da şirinlik yapio gebemizin muayenesi tamam die. Allah boylelerinin eline dusurmesin inslalah
      seymaaygunsafca evet canim devlet. Ben esimle iliski yasamiom bisey olaack die afedersin kolu ile muayene edecekti az kalsin. Onu bilmiodm canim yarin ilk isim aramak olacak
        seymaaygunsafca doktorum gel muayene edelim dedi bugün. Dinlenince geçer sandım gitmedim. Daha sonrasında bacağıma vurmaya başladı. Kalçadan ayağıma kadar ağrı giriyor 🤦🏻‍♀️
          gonulcelal amin cnm işini bu sekilde yapanlar var birde disarida onca isşiz var keske herkes aldiklari maaslari haketse.Insanlar hep bu ebeler yüzünden normal dogumdan korkuyor
          Bendede vardı dayanamayıp acile gittim 3 cm açılmam varmış belime de çok ağrı yaptı 😟
            Azra230415 kesinlikle canm benimde doktorum normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor 🤦‍♀️ Yürüyünce vajinada ki sol kemik kırılıyor sanki adım atamıyorum
            Bizde 36+2 yiz o vajina acisi ne kotu bisey ya sanki bicak donduruyorlar icerde 😣😣 bide benim kuyruk sokumum cok agriyor yuruyemiyorum resmen topalliyorum
            Merveolcay acilma baya erken olmus o zaman ne dediler geri mi gonderdiler eve. Cumartesi benimde cati muayenem var insallah acilmamda vardir artik yatakta bile dönmek cok zor 😣
              Denizyadaaras evet eve gönderdiler zaten açılma olunca o kadar ağrı oluyormuş herhangi bi baş karın ağrısı olursa hemen gelmemi söylediler protein kaçağımda olmuş zaten çatı muayenesi yapınca kanamamda oldu şuan daha iyiyim kendini kasma biraz ağrın olucak 🙏🏼😞
                Merveyavuzktm yok ya çünkü benim 20. Haftalarda başlamıştı bu bahsedilen ağrılar şuanda da eşime diyorum beni çevir döneniyorum yatakta o kadar şiddetli geçen 37 de muayene oldum açılma hiç yoktu yarın muayene var bakalım