zynpgdkl Adana01 saolun cümlemize inşallah.. hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Dilarak Adana01 bana da doktor yazmıştı bu ilacı okumuştum bulantı yapıyor diye o yüzden almadım maltofer kullanıyorum yatmadan önce içiyorum
Yhyh35 Adana01 canım ilk bi hafta bende öyleydim kahvaltı yapmadım ama hemen arkasından bi meyve yiyince istifra olmuyorum zaten meyve demirin emilini hızlandırdığı için öneriliyor ben sana bunu önerebilirim
Vera4706 Adana01 aynı şekilde banada verdi doktor her içtiğimde kustum doktra gittiğimde içemediğimi söyledim bünyen kaldrmyr dedi ilacı değişttrdi bir günde 3 kere acile gittim nalet ilaç yüzünden
Melosb Adana01 benim kan degerlerim hep sınırın altindaydi. Hamilelik oncesi baslatti doktorum bu ilaca mide bulantisi ve bagirsaklarimda sorun yasattigi icin icemeyecegim ben bunu dedim doktoruma, cunku hep demir ilaclarimi 2 3 gun kullanip birakmistim bu zamana kadar. Doktorumda cok zorsa kullanmak gece yatmadan once acken almami soyledi. 39 haftadayim hep gece yatmadan once aldim. Cok sukur hic sikayetim olmadi ilactan kaynaklanan.
ucmgk21 Adana01 doktorum bana gece yatarken içmemi söylemişti 30.haftadayım ve hala öyle içiyorum hiç zorlanmadım ve sıkıntı yaşamadım
EczTugba Adana01 Adana01 merhaba öncelikle demir preparatlarını ac karına icmemizin sebebini söyleyeyim;yemekler ve süt ürünleriyle etkileşime girer ve etkisi azalır. Doktorlarımız bu yüzden ac karına alın diye uyarır. Yani iki saat önce veya iki saat sonra icilmeli. Bu sekilde mide bulantısı yapıyor ise gece uyumadan önce almayı dene umarım o zaman daha faydalı olur. Saglıklı günler diliyorum. 😌
Rabia411 Adana01 ben gece yatmadan içiyorum o halde bile sabahları kusuyorum aç karnına gün içinde içememem heralde bi de böyle dene bırakmaktan iyidir
Sahtemelek Adana01 ben de kullanıyorum ama gece yatmadan önce atıyorum sabah hafif bulantım oluyor sadece gece uyumadan önce atmanı tavsiye ederim
dvran22 zynpgdkl yaa evet canım halsizlikten ağlayacak duruma geliyorum bazen Ama ilacı kullanınca da kötü oluyorum Bu akşamdan itibaren baslayayim kullanamaya 2 gün sonra randevum var zaten
zynpgdkl dvran22 bende öyleyim ilacı yutunca ama yinede kullanıyorum 😔sizde kullanın bebeklerimiz için 😍
Aleyyynavefa zynpgdkl cok uzuldum insAllah en kisa zamanda toparlarsiniz kendinizi bazen bosluga dusup hata yapabiliyoruz iste hepimiz insaniz Allah size de bebeginize de sifa versin 😔
zynpgdkl Aleyyynavefa o kadar çok pişmanım ki çok şükür bebeğimde bi sorun yok.. rabbim hepimize bebeklerimize sağlık versin inşallah
Guguk Adana01 demir ilaçlarını herkes kolay tolere edemiyor bence doktora söyleyin. Zaten bahsettiğiniz ilaç etken maddeleri dışında bir sürü yan maddesi olan ilaç. Onlardan biri sebep oluyor olabilir. Doktor değişir büyük ihtimalle ilacı. Bende yıllardır Demir eksikliği anemisi var en iyi şekilde akşam yemekten sonra bişe yemeden tam yatmadan alıyorum ilacı yoksa yan etkileri kaldıramıyorum. Gece yatmadan özellikle c vitamini içeren bi içecekler alırsanız emilim çok daha yüksek olur hem rahat edersiniz