Adana01 Nzziss bende erken kalkıyorum bu gün içtim kahvaltıda baya etkiledi kabızlık yazıyor zaten reçetede oda çok kötü bir durum yaaa geçmiş olsn 🙏
Nzziss Adana01 Evet gercekten kabızlık da cok rahatsız hissettiriyor sağ olun. Bence hemen bırakmayın bir kac gün daha deneyin belki vücudunuz alışır. Ya da saatini değiştirin. Ben başlarda kahvaltıdan iki saat sonra içip içtikten iki saat sonra da bir şey yemiyordum.😅 Beni baya zorlamıştı ara öğün yememek. Mecbur sabah içmek zorunda kaldım😅
Adana01 Nzziss o benim ve cocugm içn çok gerekli doktor o yüzden yazdı bu ilacı diyerek bırakmicam artık 😂 napalm annee oluyoruz kolay değil kusa kusa yola devam 🙏😊🥰
Adana01 Seymasezer özür dileyerek pekmezin kan yaptığına inanmıyorum. 19 yasında kanım cok düşüktü doktora gittim gerçek kan gibi Bi ilaç verdi içmedim. Kendi basıma büyüklerden duyma araştırmalarla pekmez içmeye basladım 2 ay kadar cok düzenli olarak kullandım nevşehirden el yapımı market ürünü bile değil. Ama 2 ay sonra kan testim yine aynı cıktı ve kilo aldım o dönem sonra bir daha içmedim zaten kış dışında tüketmezdim. Aslında sizde bu dönem önemli olduğu için testlerinizi takip etseniz o şekilde gözlemleseniz bebek için annedeki kan önemli diyorlar. (belki her insanın bünyesi farklı oldugu için yarar veya yaramaz bilinmez tabi) bana yaramadı 😊
yavrukoala13 Adana01 canım bende kullanıyorm sabahları kahvltı ettıkten 2-3 saat sonra acıktgını hssetiğinde içebilirsin demşti doktorum bnde sennle aynı durumdaydım ve gece yatmadan acıktgm için içiyordm sorun yok sadece çay kahve tüketmemeye çalş onu içtgn yakn zamanda
roze Adana01 Akşam yatmadan önce içerseniz o sıkıntıyı yaşamazsınız. Benim doktorumun tavsiyesi öyleydi, hem ilacın faydasını gördüm hem rahatsızlık hissermedim 😊
Daphne Adana01 Ben kullanıyorum bulantı sorunu yaşamadım. Başka bir ilaç kullanıyordum kan değerlerimi hiç artırmadı. Gece yatarken ya da kahvaltıdan iki saat sonra ilacı içmeyi deneyebilirsin.
Selay Adana01 bende 1 ay önce başladım. 1 kutu bitirdim doktorum emzirme dönemi bitene kadar içeceksin dedi. Ben sabah aç karnına içiyorum iki saat sonra kahvaltı yapıyorum. Evet bulantı yapıyor ama sabah aç karına almak daha faydalı
Essenn Adana01 doktorum aç karnına al dedi ancak sağlık ocağım tok karnına iç mide bulantısı yapar dedi bence bir de böyle dene
zynpgdkl Aleyyynavefa çok haklısınız.. benim gebeliğim başından beri o kadar çok zor geçiyor ki hep kusuyorum şuan 31+4 haftalığım bi ara kullandım bi ara bıraktım Demir hapını şimdi Demir depolarım boşalmış yarın Demir serumu yazdı doktorum yarın takdıracagım.. valla çok pişmanım keşke hep kusup hasta yatsaydımda Demir hapını kullansaymışım diyorum😔..
Aleyyynavefa zynpgdkl cok uzuldum insAllah en kisa zamanda toparlarsiniz kendinizi bazen bosluga dusup hata yapabiliyoruz iste hepimiz insaniz Allah size de bebeginize de sifa versin 😔
zynpgdkl Adana01 saolun cümlemize inşallah.. hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
zynpgdkl dvran22 bende kendi kendime bırakmıştım kontrole gittiğimde geçen hafta doktorum ilaçların bitmiştir dedi bende kullanmadım hocam duruo hepsi dedim detaylı kan testi falan istedi Demir depoların boşalmış b12 kanın düşmüş doğum anında sorun yaşarız doğuma kadarda kendini halsiz yorğun hissedersin hep dedi Demir serumu yazdı hızlı bi şekilde yükseltmemiz gerek dedi yarın takdıratacagım serumu.. doktorunuza bildirseniz sizin için iyi olur 9 gün varmış daha bişeyler yapılabilir..
dvran22 zynpgdkl yaa evet canım halsizlikten ağlayacak duruma geliyorum bazen Ama ilacı kullanınca da kötü oluyorum Bu akşamdan itibaren baslayayim kullanamaya 2 gün sonra randevum var zaten