Caglaak Adana01 ben kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım aç karna içiliyor iki saat süt peynir yoğurt vs tuketimj yasak sabah açlıktan zorlanmış olabilirsin istersen öğlen ic ilacını
Aleyyynavefa Adana01 suan 10 yasinda cok sukur fakat o rahatsizliktan dolayi karni hamile kadin gibi sis ve gobek deligi de yok ne yazikki kaburgalari ve kasları da gelisemedi 😔 ozsl estetik ameliyatla belki duzelir gorunumu bir nebze diyor doktorlar
zynpgdkl Aleyyynavefa o kadar çok pişmanım ki çok şükür bebeğimde bi sorun yok.. rabbim hepimize bebeklerimize sağlık versin inşallah
Badevehande Ben ilacı içiyorum yarım saat sonra kaşarlı tost ve nescafe içiyorum bi zararı olmadı ama 2 gündür benimde midem bulanıyor ikinci tablete geçtim ilk zamanlarda ishal yapmıştı
Busra5341 Adana01 bnde ishal olmustum karin agrisi ve istfra ettim bir hfta ara verip ilaci degistirdi doktorum
Sarem Adana01 bende bu ilacı kullanıyorum ama doktorum sabah aç karnıma içmemi söyledi. Bulantı vs yapmadı bende canım. Ama doktoruna danış
Hurit dvran22 inşallah olmaz keşke birakmasaydin fakat artik 9 günün kalmış birşey olmamıştır inşallah .
Hazaldalilar Adana01 ben 9 aydır kullanıyorum sadece eczaneden çayla birlikte tüketilmemeli söylendi aç karna içip hemen kahvaltı ediyorum bulantı yapıyor cünkü. Hiç istifra etmedim. Kullan bence canım doktorun vermiş ama 1-2 saat sonra kahvaltıyı anlamadım