Esinserkan boy olarak soylemiyolar zaten su kadar diye size verdigi us kagidinda veya sonuc kagidinda fl yazar femur boyu onu 0,7 ile carparsaniz bebisinizin boyunu ogrenirsiniz
    Derya0707 Bana bşraz az gibi geldi bu haftaya göre ama tabi sağlıklı olsunlar da Cumartesi yine gideceğim bakalım ne diyecek. Ben minyonum eşim de çok uzun değil genetiktir belki.
      Mirayemir ay bende dünden beri kağıda baka baka bi hal oldum çok teşekkür ederim çok sağolun
      Esinserkan 32+1 de 1900 kg di suan 33+1 olduk bakalim bugun tekrar baktiricam 29 30 a kadar kilomuz iyiydi sonra duraganlasti ozellikle muz ve sut eksik etmiyorum kuruyemis peynir meyve ne ararsan yiyorum kilo alsin diye :) saglikli olsunda artik muz cok ise yariyor ama bence en yarayani
      Ozge3747 bizde de tam tersi ben 1.75 eşim 1.85 ama bebek yine küçük 🙈 doktorum genetik faktörlerin 2 yaşından sonra ortaya çıkacağını söyledi
        Esinserkan merhaba bende ekim annesiyim dün kontrolünüz vardı 34+6dayız şuan 2.586 gram dı oğlum bende bu zamana kadar 10 kilo aldım dondurma kaşar muz süt çiğ badem fındık kilo aldırıyo dediler ama doğruluk payı var mı bilmiyorum oğlum hep haftasıyla uyumlu gidiyor bende o yüzden ekstra bişey yapmıyorum 😊
        35+ 3 muhtemel doğum tarihi 12 Ekim 34 haftalık ilken 2300 gr ağırlığı vardı
        Derya0707 Ben 1.64 üm eşim de 1.60 falan. Bana da tam tersi perinatolog ikiniz de ufaksınız uzun boylu ya da iri yarı değilsiniz bebeğin de çok iri Ya da toplu olmasını bekleyemezsiniz dedi 🤷‍♀️Bakalım hangisi doğru çıkacak ☺️
        Esuyum38 bakalım nasip 😅 hayırlısıyla insallah kucagimiza alalimda 🙏🏻🤗 siz hangi sehirdensiniz bu arada?