Happy12 bende 41 ile hamile kaldım şu an 54 kiloyum. Bebeğim de 35. Haftadayız 2404 kilo
Ekim anneleri
Mirayemir doktorum bana hiç boyunu söylemiyor
Esinserkan boy olarak soylemiyolar zaten su kadar diye size verdigi us kagidinda veya sonuc kagidinda fl yazar femur boyu onu 0,7 ile carparsaniz bebisinizin boyunu ogrenirsiniz
Ozge3747 32+2 Dr 1750 benim de canım
Keklik28 32+2 de benim kızın 1750 idi bence maşallah sizinki iyi
Mirayemir ay bende dünden beri kağıda baka baka bi hal oldum çok teşekkür ederim çok sağolun
Esinserkan 32+1 de 1900 kg di suan 33+1 olduk bakalim bugun tekrar baktiricam 29 30 a kadar kilomuz iyiydi sonra duraganlasti ozellikle muz ve sut eksik etmiyorum kuruyemis peynir meyve ne ararsan yiyorum kilo alsin diye :) saglikli olsunda artik muz cok ise yariyor ama bence en yarayani
Esinserkan maşallah canım 🧿🧿
Ozge3747 bizde de tam tersi ben 1.75 eşim 1.85 ama bebek yine küçük 🙈 doktorum genetik faktörlerin 2 yaşından sonra ortaya çıkacağını söyledi
Esinserkan 4 ekim diye beklenen bebek dün itibariyle doğmuş bulunmakta 35 haftalık ve kuvezde
Esinserkan 34 haftalıkken 2331di kilosu şimdi 35 olduk
Esinserkan merhaba bende ekim annesiyim dün kontrolünüz vardı 34+6dayız şuan 2.586 gram dı oğlum bende bu zamana kadar 10 kilo aldım dondurma kaşar muz süt çiğ badem fındık kilo aldırıyo dediler ama doğruluk payı var mı bilmiyorum oğlum hep haftasıyla uyumlu gidiyor bende o yüzden ekstra bişey yapmıyorum 😊
35+ 3 muhtemel doğum tarihi 12 Ekim 34 haftalık ilken 2300 gr ağırlığı vardı