Scb DilanArslanSahin benimkide sanirim kanala inmedi ve uzun boylu kilosu ne kadar olur bilmiyorum artik doğana kadar bende bunu düşünüyorum kara kara
DilanArslanSahin Scb doğal doğum akademisinden bir doktora instagram üzerinden sordum kanala inmedi ne yapabilirim diye 42 ye kadar ineceğini sabır ve saygı dedi her ne olursa olsun kadının doğasında var fizyolojik bir olay bu o yüzden artık stres etmiyorum kendime
Scb perice bende bugün nst ye girdim 80 lerde falan sancım ama aciklik ilerlemedigi için yatış vermiyolar
deletedmom9494 Scb 60 a kadar çıktı sancılarım sonraki nstlerde 20 yi geçmedi anlamadım korkudan gitti mi noldu 😂🥰🙄
Scb deletedmom9494 😅 bazen benimde öyle olmuştu bi gün iyi sancılarım çıkmıştı ertesi gün yok yalancı sancı işte yinede stres yapma tabi stres yaptıkça gelmeyecek bu bebisler 😀
BahriyE2018 Scb b3nüm de sancılarım50 80 100 ama açıklık yok. Artık çok sıkıldım. Bi an önce bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilseydik. Çok zorlanıyorum😶
GulsahMulayimDastepe Scb yok kuzum ilk bebeğim, tedavi ile olduğu İçin riske atmamak adına sezeryan tercih ettik. Ne gün veriyor doktor Ne gün aralığı 😄
Scb GulsahMulayimDastepe hadi ya sezeryan aslında veriyolar günü hemen ama hayırlısı olsun canım sabretmek böyle bise valla😊
Sirincili Scb sadece fazla akıntı problemi var bu ara. Dün gece bel ağrısından uyuyamadım ama sabah kalktım bi şeyim yok 🤷🏼♀️
Scb Sirincili Ay valla o ağrılar inan bendede var ama geciyo aha geliyo ağrılar diom bakıyom geçmiş 😅
Hacere Scb birde baş aşağı pozisyonda, ayaklarıyla göğüs altıma bir baskı yapıyor ki nefes almakta zorlanıyorum. Belim falan ağrıyor ama sancı yok oyy anam oyy🤣
Scb Hacere ah ah 😅 herkes aynı dertten yaniyo kimsenin düzenli sancısı olmuyo 🤷♀️ benim karnım aşağıya indi biraz rahatladım
Scb deletedmom9494 bende korkuyom nasıl dogurcam die ama böylede beklemek yoruyo valla ya 😖 yanımızda olsunlar 🙏🤩
Scb Zeyneppenyez Ay aman aman görmeyelim en büyük korkum oldu bu zamana kadar bise olmasın die herşeyden sakınırsın şimdide gelsin die her hareketi yaparsın 😅
Sirincili Scb valla benim de öyle 🤪 inş tek avazda kurtuluruz sürekli arayıp daha doğurmadın mı sorularından bıktım
deletedmom9494 Scb valla sancı girse sevinmeye başlıcam 😂 Çarşamba kontrole gidicem bakalım 🤔 alttan bakarlarmı sancı çıkarmı kafamda deli sorular 🥰
perice ErenArden Açılmam aynı 1 cm ama yumuşaması çok iyi dedi. Suyu hafif azaldığı için Perşembe’ye kadar bekleyelim gelmezse Perşembe sabahı başlatacak Doğumu
Gsevinc95 Scb vallahi sancılarım yoktu lakin öğleden sonra başladı ve suan dinlenip yeniden yokluyor. Sanirim bugun yarin dogururm:)
dvran22 Scb ben pilates topuyla hareketler yaptım sancı gelir gibi oldu ama fazla bi sancı görmedim Bende herşeyi akışına bıraktım😁😁yapacak birşey yok Minikler ne zaman gelmek isterse o zaman gelirler diye kendimi avutmaya başladım😄😄