Scb Kalbiminsesi tüp bebek olunca drlar genelde normal doğum riskini almıyorlar sancin falan cikiyo mu
deletedmom9494 Scb 60 a kadar çıktı sancılarım sonraki nstlerde 20 yi geçmedi anlamadım korkudan gitti mi noldu 😂🥰🙄
busragokce 38+3 doktordan geldim şimdi rahati yerinde hic belirti yok 42 ye kadar bekle dedi geleceği yok zamani var baya sanırım
Scb busragokce Allah kolaylık versin valla 42 ye kadar cok zorlanır insan ama keyifleri yerinde demek ki
GulsahMulayimDastepe Scb yok kuzum ilk bebeğim, tedavi ile olduğu İçin riske atmamak adına sezeryan tercih ettik. Ne gün veriyor doktor Ne gün aralığı 😄
Gsevinc95 38+1'den ve 4 cm açıklıkla selamlar😂 Oğlumda gram sanci yok suyu epey azaldı. Yarin son kontrol çarşamba yatış. Umarim hepimiz sular seller gibi doğururuz:)
Hacere Scb birde baş aşağı pozisyonda, ayaklarıyla göğüs altıma bir baskı yapıyor ki nefes almakta zorlanıyorum. Belim falan ağrıyor ama sancı yok oyy anam oyy🤣
DilanArslanSahin Scb 38+5 3 haftadır 1 cm açıklık i. Sancı yok. Bebek kanala girmedi. İri olacak ya of
Scb DilanArslanSahin benimkide sanirim kanala inmedi ve uzun boylu kilosu ne kadar olur bilmiyorum artik doğana kadar bende bunu düşünüyorum kara kara
Scb Zeyneppenyez benimde akintim krem gibi beyaz aynı canim sancım var benim ama düzensiz işte hergun duşa giriyom sıcak suya oturuyorum buhar banyosu gibi çömelme hareketi yapıyorum yürüyüş ama tık yok 😖
Sirincili Scb sadece fazla akıntı problemi var bu ara. Dün gece bel ağrısından uyuyamadım ama sabah kalktım bi şeyim yok 🤷🏼♀️
Gsevinc95 Scb vallahi sancılarım yoktu lakin öğleden sonra başladı ve suan dinlenip yeniden yokluyor. Sanirim bugun yarin dogururm:)