deletedmom9494 Scb valla sancı girse sevinmeye başlıcam 😂 Çarşamba kontrole gidicem bakalım 🤔 alttan bakarlarmı sancı çıkarmı kafamda deli sorular 🥰
Scb deletedmom9494 iyi haberler alırsın inşallah 🥰sanci cikinca alttan bakiyolar devlette özeli bilmiyorum canim
DilanArslanSahin Scb doğal doğum akademisinden bir doktora instagram üzerinden sordum kanala inmedi ne yapabilirim diye 42 ye kadar ineceğini sabır ve saygı dedi her ne olursa olsun kadının doğasında var fizyolojik bir olay bu o yüzden artık stres etmiyorum kendime
BahriyE2018 Scb b3nüm de sancılarım50 80 100 ama açıklık yok. Artık çok sıkıldım. Bi an önce bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilseydik. Çok zorlanıyorum😶
dvran22 Scb ben pilates topuyla hareketler yaptım sancı gelir gibi oldu ama fazla bi sancı görmedim Bende herşeyi akışına bıraktım😁😁yapacak birşey yok Minikler ne zaman gelmek isterse o zaman gelirler diye kendimi avutmaya başladım😄😄
Scb dvran22 bende umudumu kesiyorum artik stres oluyoruz böyle 😅 bende yaptım plates topuyla ondanda sıkıldım artık 🤦♀️
mervesengll Scb bizde 39+4. Doğrusu 34ten beri ha geldi ha gelecek diye durmadan hastaneye koşmaktan yoruldum. Ne zaman istiyorsa o zaman gelsin stres daha da çok etkiliyor sancıları. Bakalım ne olacak 🤷
Scb mervesengll hayırlısıyla gelsinler inşallah canim beklemediğin zaman gelir ya en çok istediğin 🥰 ayniyiz senle
Sirincili Scb valla benim de öyle 🤪 inş tek avazda kurtuluruz sürekli arayıp daha doğurmadın mı sorularından bıktım
deletedmom9494 Scb özelde de benim doktorum 39 hafta da bakıyor yani Çarşamba 38+6 olcam büyük ihtimal bakarlar , inşallah hepimizi Rabbim bir avazda kurtarsın 🙏
dvran22 Scb sözde hamileliğin ilk günlerinde diyordum ki doğum kolay olsun diye son haftalarda full yürüyüş yapacağım pilates topundan inmeyeceğim sürekli hurma yiyeceğim falan fistan😂gel gör ki hepsini en fazla bir kaç kere yapıp pes ettim yani olmuyor yaa yapamıyorum Allah yardım etsin bizlere😊
mervesengll Scb aynen öyle doğmusta beşiğinde uyuyormuş gibi davraniyorum. Hala doğuramadın mı diyen meraklılarada yok üniversite sınavı geçene kadar ona dışarı çıkmak yok otursun ders çalışsın diyorum. Bu kız daha şimdiden saçlarımı beyazlatti 🤣 Allah hepimize sabır versin sağlıkla kucağımıza alalım insAllah 😊
Scb mervesengll amin inşallah sağlıkla hepimiz kavuşalım 🥰 benimde dogurmami herkes bekliyo valla benden cok onlar