GulsahMulayimDastepe Scb 36+5 sezeryan olacağız ancak daha günümüz yok, veren de olmadı. Habersiz sessizce bekliyoruz 🤣
Kalbiminsesi Nesli9415 al.bendende o kadar 39+5hala gelen olmadi bugum sezaryan konusmak icin gidicem.hastane bebegim tup bebek doktr pazartesi kadar düşün gelemzse alalim.dedi 🤔
Scb Kalbiminsesi tüp bebek olunca drlar genelde normal doğum riskini almıyorlar sancin falan cikiyo mu
gokalp_019 perice bende bugün tam 40 oldum dr a gıttım Haftaya pazartesıye kadar gelmezse yatışı vercem artık dedı sunıyle falan doğumu başlatcak
BahriyE2018 39+0 geçen hafta sancılarım çıktığı için açıklığıma bakıldı. Ama maalesef açılma yok. Beklemedeyiz 😏😑
Ans 39+4 sabırla heyecanla bekliyoruz inşallah hepimizde sağsalim bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz
Zeyneppenyez valla bizde 39+5 olduk ne gelen var ne giden sadece akinti fazlalasti oda beyaz yani onun dışında belirti yok napsakki 🤗😀
Scb Zeyneppenyez benimde akintim krem gibi beyaz aynı canim sancım var benim ama düzensiz işte hergun duşa giriyom sıcak suya oturuyorum buhar banyosu gibi çömelme hareketi yapıyorum yürüyüş ama tık yok 😖