Denizlila00 tabiki canim google (ateş ölçmeyle hamilelik kadinlar kulubu ) böyle yazib girerseniz orda bula bilirsiniz daha detayli hatta tablo şeklinde var insanlar kendi ateş tablosunu hamilelik tablosunu koymuş biraz anlatirsam şöyle adetin 1 gununden her sabay ayni saat civadinda uyandiginizda atesinizi ölçuyosunuz sonra yaziyirsunuz öreyin 36.5 oldu ateşiniz yazin her sabah ölçun doktorlarin dedigine gore yumurtalamadan önce ateş biraz yukselir yumurtalamada ateş minimum düźer mesela 36.1 ancak yumurtalamadan sonra ateş hep yuksek kalirsa adete kadar hamile oldugunun belirtisi mesela 36.7 36.8 37. 37.1 ben bunu tablolardada fakr etdim hamile olan bayanlarin tablosunda yumurtalamadan sonra ateş hep yuksek kalir 36.7 36.9 boyle devam eder doktorlarda diyo ki gebelik oluştugunda vucut sicakliği 1 tik yukselir bebeğe sıcak bir ortam hazirlamaya başlar vucut yani bilimsel bir usul ama eski bir usul tabiki ovulasyon testi var ama benim yaşadigim yerde paha fiyati hemde yapiyim gitsin bi ziyani yok