_MissLaviNia_ DefneninLiya bende innovita denedim bu sfr tutmadi laboqouicklerde denemistim tutmustu ama kaybettim bebegi son kez elimde kalanlarda denicem dha yok doktra gideem takibe ekime kaldi umutlar 😒
Deletedmom090 Denizlila00 merhaba ben eski posylari kariştiriyorumda ovulasyon testi denemek istiyorum bu ay siz denemişsiniz faydasini gordunuzmu? Bana tavsiyeleriniz nedir 5 ay once kurtaj oldum bebek istiyoruz ama nasip olmadi henuz😔
Denizlila00 Deletedmom090 merhaba evet gördüm şuan hamileyim , yeşil ince testlerden kullandım aynı ay incir suyu da içmiştim 🌸
Deletedmom090 Denizlila00 ben bu ay hayit kullanicam ve turkiyeden sipariş etdim ovulasyon testi 50 lutfen bana dua et rabbim nasip etsin hayirlisiyla Allah senide bebegine kavuştursun
Denizlila00 Deletedmom090 inşallah canım ederim tabiki, inş sende mutlu haberi alırsın :) incir duyunu dene , adet başlangıcından itibaren 14 gün içtim sabah akşam , ve havuç yedim 14 den sonra
Deletedmom090 Denizlila00 ben de yaptim ama o bana fayda etmedi zaten o kur bazilarina fayda ediyor bazisina etmiyor bana etmedi aksine adetim gecikti 4 gun bende hamileyim zannetdim ama adet oldum pralaktin hormonumu yukseltdi qaliba bu ayda yine bu gun adet gormem gerek ama adet olmadim yine gecikicek qaliba 28 gunde bir adetim 32 ye yukseldi