Denizlila00 Hepinize merhaba kızlar 🍀 ağustos ayında ovulasyon yapıp eylül batlarını bekleyenler burada buluşup konuşalım , zamanın geçmesine yardımcı olalımmı🥰
DefneninLiya Denizlila00 bekliyorum ben de 😁🙏🏻 Yarın regl olmazsam gecikmiş olacak böyle de stres olmak istemiyorum . Stres olunca da gecikiyor 😱😁
M_agayeva Denizlila00 1 haftam kaldi aslinda 19 u olmam lazim ama ben hep 4 gun öne geliyorum 16 si olmazsam olmuycak regl qaliba hadi bakalim bu ay tuyucakmi
Denizlila00 Deletedmom00170 instgramdan satın aldım innovita testlerden onlar araştırmalarıma göre daha hassas test sonucumu atabilirim istersen
Mrvm005 Merhabalar herkeze. Agustos 6 sinda 6 haftalik dusuk yaptim. Daha omcesinde 2 asilama 1 tup bebek negatifim var ve 3 yildir cocuk icin caba gosteriyordum. Temmuzda yumurta takibi ile sans eseri gebe kalsim derken dusuk yaptim. Bu zamana kadar ovulaayon cok kullandim ama olmamisti. Bu ayin 25 inde ovulasyon cok net gosterdi degerlendir diye. Degerlendirdim ustune grip oldum. Toplasan 2 kez yasadim iliski ovulasyondan sonra. Derken pazartesiden itibaren batma vs yasadim. Adet olacam sanirim duaukten sonra ilk adet heralde cok agir gececek derken silik 2. Cizgiyi gordum testte şok oldum supriz de oldu cunki hic kendiliginden olmamisti bu zamana kadar. Bugun kan degeri ile degerim 50 cikti. Felaket mide bulantisi yasiyorum erken degil mi ya diyorum ve ileriki surecim cok zorlu gececek gibi dusunceler aklimi kurcalamiyor degil. Gecen ay ki gebeligimde de hic beklemiyordum olmaz nede olsa diyorduk doktor da bizle ayni dusuncedeydi kafa rahat diye olmustu. Bu ay da ayni sekilde sanki bu zamana kadar bi ise yaradi da bu testler demistim. Allaha sukur yaradi sanirim. Rabbim benle birlikte isteyen herkwzin kucagina almayi nasip eylesin insallah. Cok takmayin kafaya bakin bi mucize tup bebekle bile olmamisti bizim cunki. Dua edin bol bol ben kayip yasayinca bile Allaha sigindim bu halime sukur saglikliyim dedim. Simdi yine tesbihatlerim var onlara baslayacagim nasipse. Izmit korfes de bi teyze var ona gidip okunmustum 7 gun boyunca ve 40 gun dua okumustum onun da muhtemelen etkisi var diye dusunuyorum. Rabbim hepkmizin yardimcisi olsun insallahhh
DefneninLiya Denizlila00 akışına bıraktım bakalım üç sene oldu bize de artık bebiş istiyorum. PC DİE bir program indirdim oradan yumurtlama günlerine bakarak ilişkim oldu bakalım inşallah hayırlısıyla olur 😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Denizlila00 Deletedmom00170 aynen canım ama ben 17 ve 20 sinde değerlendirebildim hayırlısı bakalım🤷🏻♀️