Deletedmom00170 Meliķkkeeeee Mng kargo bizim evim dibindeeeee😊😊😊😊 ama almak istesem ordan alırım şubeden
Melike37 Deletedmom00170 aynen kuzum sen sipariş verınce eve geldıklerınde arıyorlar evde olmadıgınıbana yakın bı şubeye bırakmanızı ıstıyorum de onlar 3 gun tutuyor
Melike37 Deletedmom00170 dediğimi söyle kuzum onlar şubeye bırakır ama bana yakın şubeye bırakırmısınız de onlar arıyor evde olamdıgını görünce
Deletedmom00170 Melike37 tamam kuzucum ama sahibi adam dedi ki 1 gun önce sipariş verin dedi 3 gun bekler dedi şubeden alırsınız dedi
Deletedmom00170 Deletedmom00170 Melike37 babam 9da gelir uyu kaldırırım seni derim kaldırmam tek giderim
Deletedmom00170 Melike37 diyetisyen randevumu 1 gibi alırım ama uyumazsa da ne yapabilirm onu bulmak gerek
Deletedmom00170 Melike37 kuzum Halam rahatsız onu hast bıraktırsam beni diyetisyene gitsem bıraktırsam yolunun ustu donuste te ben gezecem desem
Deletedmom00170 yarin sipariş vericem beraber gideriz dedi ama ben cuma günü hallederim onu halama gönderirim sabah kargo kaçta açılıyor bilgin var mı 8.30 falansa babam gelmeden cuma sabah gidip alabilirim
Blackkcat Deletedmom00170 vermedin mi daha😁gerçi en son eczaneden alacaktın siparişe karar vermişsin hadi hayırlı olsun canım
Esmaaaaaa Deletedmom00170 canım birgebeningünlüğü diye bir sayfa var oradan almanı tavsiye ederim gerçekten sağlam testler tavsiye ederim
Esmaaaaaa Deletedmom00170 paypal tek kullanımlık kartlardan ödeme yapabilirsin canım ben laboquik mi ne bi marka aldım memnun kalmadım pek boşa gitmesin paran hemde üründen tam memnuniyet al diye dedim 😊
Deletedmom00170 Blackkcat yarin sipariş veriyorum cuma sabahi 8.30da gidip alacagim şubeden evime gelmeyecek inşallah