Melike37 Deletedmom00170 canım o gebenın günlüğü felan bıraz pahalıya verıyor ben bı sayfaya yazdım pahalıya verıyordu
Blackkcat Deletedmom00170 ben test etmiştim 1-2gün önce yumurtladım ama benim hep ay ortasında olur yumurtlamam şaşmaz,şu an tavuk misali yumurtluyorum mesela inşallah tutar ya,yaş gidiyo🙈
Deletedmom00170 Melike37 kuzum Adanya geldim 1 2saatligine kargo evimin ordaymış Yarın sabah siparis vericem kargodan alicam 8.30 da açılıyormuş gece giderse babam 8da evde oluyor o yarim saat icinde gelio alırım diye düşünüyorum
Melike37 Deletedmom00170 bu uygun kuzum kapıda ödemeli ye guvenılır ama dımı ? Ben cunku n11 den almıştım
Melike37 Deletedmom00170 yok hayır guvenılır bı yermı getıren bıde getırmezler kandırırlar 😁 yorumlarına bak
Melike37 Deletedmom00170 ya gelip kutu verseler onlar gıdınce boş çıksa 😁😁😁 kutuyla getırıyolar bana buyuk bı kutuyla geldi
Melike37 Deletedmom00170 yok ama dolandırıcı çok televizyondan görüyoruz ama dolandırıcı değildir ya neden olsun al kız
Blackkcat Deletedmom00170 inşallah canım 13te benimde hemen hemen,bugün 13.günüm,mübarek gün hem de inşallah