Melike37 Deletedmom00170 hım bılemedimki kzum doktorada gitsen o haftada bı kaç kez cagırdıgını duymuştum 🤷♀️
Deletedmom00170 Melike37 burada olmasam adana da olsam sorun değil Gelir cumartesi derim Ama olmayinca o sorun var işte
Melike37 Deletedmom00170 hımm oda var sen en ıyısı bı eczaneye sor ovulasyonu kuuzm onlarda varsa ordan al daha mantıklı kendı evıne dönseydın hemen şipariş verirdin
Deletedmom00170 Babam sabah gidr akşam5 te gelirse dua edin öyle olsun cuma günü akşam 5den sonra bindirir beni o zamana kadar da çarş verirsem sipariş gelir diye düşünüyorm
Melike37 Deletedmom00170 kuzum işte yumurtlama gunune bağlı ben ayın 16 sında adet oldum 17 sınde başladım diğer ayın 4 ünde buldum
Deletedmom00170 birde kuzum bizim küçüklüğümüzde çubuk koltukaltı ateşölçerler vardı onlardan alip vücut sicakligimi kontrol ederekde olur
Melike37 Deletedmom00170 yanı 10 tane yetmıyebılır kuzum ya bıde tam ortada biter yumurtlamayı bulamazsın o ay boşa gıder
Deletedmom00170 Melike37 kuzum internette vücut sıcaklığında artış yazıyor belirtilerde 0.5 derece artarmış
Melike37 Deletedmom00170 kuzum benım vucudum bazen hep sıcak bazende buz gıbı onu nasıl anlıycam mesela benım gıbılerde cok 😊 ben ayın yarısı çok aşırı sıcagım bazende buz gıbıyımdır