Canan_E Eceguldemir Çok güzel haberler İyi ki yazmışım buraya İçim daha rahatladı daha iyi hissediyorum artık 🤲🏻💞
Canan_E Bebegimm_20 geç döllenme diye bir şey demedi bile dr ben çıktıktan sonra internette araştırdım acaba öyle olabilir mi diye aldırma fikrine sıcak bakamadım Gideceğim diğer dr ne diyecek merakla Cumartesi günün gelmesini bekleyeceğim 🤩
Nursan Canan_E hayır yapma lütfen😒 benim bir hafta adetim gecikmişti test yapmıştım pozitifti ama hastaneye gittiğimde doktor keseyi görmediğini bi hafta sonra tekrar gelmemi söylemişti. 10 gün sonra gittiğimde ise sadece kese görünmüştü. Düşün yani adet tarihimden 17 gün geçmiş ve halaa kese tek görünüyordu doktor geç döllenmedir muhtemelen 2-3 haftalık hamilesindir dedi. 1 ay sonra hastaneye gittiğimde kalp atışını her şeyini gördük ve çok şükür şuan 17+5 haftalık hamileyim hala da doktorların geç döllenme bebeğin 2-3 hafta geride olduğunu ama yumurtlamayla alakalı olduğunu sorunun olmadığını söylüyor. Sende bekle bence
Canan_E Nursan tüylerim diken diken oldu Meğer ne kadar çok kişinin başına gelmiş Güzel sonuçlanan mutlu yazıları okudukça da çok duygulandım Allah’ım bana da nasip etmiştir inşallah 🤲🏻💞
Gnl0606 Bir de kalp atışı olduğu halde alalım mı dediler😱hem de daha yeni döllenen bir yumurtayı.. bu süreç ilk olarak betalarla takip ediliyor bebek görülüp kalbi attıktan sonra ise gelişimi takip ediliyor belki henüz ufacık kalbi yeni atmaya başladığında görüp yalnış bir karar vermiştir olması gereken gün ile arasında fark olabilir bence bu kadar erken aldırma fikri helede kalp atışı duymuşken biraz insafsızca olmuş.. eğer sağlıksız bir gbelikse zaten kalbi duruyor önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi üç dört gün atıp durmuştu da 4 ayrı doktor da kalbi atmıyor demesine rağmen 12. Haftaya kadar beklemiştim yine de.. bu süreç çok zor sizi anlıyorum ama bencede lütfen acele etmeyin🤗
Nursan Canan_E amin inşallah. Rabbim herkesin bebeğini korusun. Rabbim her kese iyi haberler almayı nasip etsin🤲❤️❤️😊
Mlkemrecre Canan_E canm ben 15gün sonra hamile kaldığımı öğrendim ve değerim düşüktü..geç döllenme yaşadım.. kalp atışında duymuşsun..zayıfta olsa var yani..benim kesem feln görünmedi ilkten sadce değerime bakıp hamilesin şu tarihte gel demişti doktor...başka doktora görün Bnce..hemen aldırma..yemene içmene dikkt et ..Rabbim nasip ederse Zaten herşey yolunda gider..ama hemen bebeğini aldırma..bu doktoralara uçasım geliyor..Allah'ın izniyle herşey yoluna girer canm 😘
Blackcloud Canan_E benimde geç döllenmeydi gelişimi 1 hafta geriydi bir kaç hafta sonra aradaki farkı kapattı şimdi 22 haftalık olduk bile sende geç kalmadan başka bir doktora daha görün🤗
Smraozn12 Canan_E bnde öğrendiğimde 7 haftalık olması gerekiyormuş ama gttim doktora 5+5dedi gec döllenme varmış bebeği fll yoktu kese Bile minicikti başka doktora daha görünün bence
Smraozn12 Canan_E doktormu dedi kalp atısı düşük diye halbuki ben ilk kalp atısını duyduğumda nasıl kalp atısı ıyımı dedim Doktoruma oda ya vardır ya yoktr atış dedi 🤔
Canan_E Smraozn12 atış var ama az ve zayıf haftası da geri dedi o yüzden sağlıksız gebelik ve almanız lazım bir an önce dedi Bu gün okuduğum mesajlardan sonra elbette bunu yapamam hemen Bir hafta sonra başka doktora görüneceğim 🤲🏻
May18 Bn kalbı atmayan bebegımın kurtaj ında bıle hala kendimi affedemyrm atar mıydı acaba bekleseydim diyorum ki 8 hafta olmustu. Sen de bekle atan kalbı var neden aldırcaksn ha kalp atısı durur aşşah korusun bı dahakine duyulmaz ozmn Baska yıne uzulursn her sey allahtan ama smdı yaparsan asla kendini affedmzsn bunu unutma
Canan_E Kızlar bugün de başka doktora çıktım Bir hafta bekleyebiliriz sana sıkıntı yaratmaz ama sağlıksız gebelik alınması lazım gelişmiyor dedi 🥺😞
A_S_K Canan_E sağlıksız olduğuna nasıl anladılar? Kalp atışımı yok? Beta mı düzenli artış sağlamadı? Beklemekten zarar gelmez, Rabbim sana bağışlasın. Olurda iyi değilse sağlıklı bir gebelik değilse tannim aratmadan tekrar hamile kalmayı nasip etsin. Ben senin yerinde olsam son raddeye kadar bekletdim. Kalp atışı varmıydı?
Zulubik Canan_E Bir hafta daha bekleme şansınız varmış bekleyin bence de. En azından keşke demezsiniz. Belki bu arada toparlar kendini ya da belki kalbi durur sizin de aklınızda soru işareti kalmaz en azından. Kesinleşmiş olur.
Canan_E A_S_K kalp atışı nabzımla aynı hızda çok hızlı olması lazım 7 hafta 6 günlük ama 5 haftada kaldı gelişmiyor Beta değerleri arasında 2000 fark var çok yüksekmiş olması gerekiyormuş 😔