Ayliz Canan_E yasal olarak 9 haftaya kadar beklemeniz gerekiyor Zaten. Geç döllenme olabilir ki inşAllah öyledir
YDE Canan_E kalp atışı varken tabi ki aldırma asla. Zaten sağlıksızsa kalp atışından bellidir ama kendiliğinden durması ilerleyen dönemde vicdan azabı çekmeni engeller. Benimde ilk gebelikte başıma geldi ama doktorum seninkinin aksine 10-11 haftaya kadar bekleyebilirsin seni zehirlemez kötü bir durum da olsa, başka doktorlara da görün için rahat olsun demişti. Ben bekledim, olumsuzdu sonucum değişmedi de. Umarım senin bebeğin sağlıklı büyür gelişir🙏🏻
Canan_E A_S_K kalp atışı nabzımla aynı hızda çok hızlı olması lazım 7 hafta 6 günlük ama 5 haftada kaldı gelişmiyor Beta değerleri arasında 2000 fark var çok yüksekmiş olması gerekiyormuş 😔
A_S_K Canan_E Rabbim hakkında hayırlısını nasio etsin ne kadar daha bekleme vaktin varsa bekle. Herşey Rabbimden verende alanda o unutma ve iyi süşün 🙏🏻
Zulubik Canan_E Bir hafta daha bekleme şansınız varmış bekleyin bence de. En azından keşke demezsiniz. Belki bu arada toparlar kendini ya da belki kalbi durur sizin de aklınızda soru işareti kalmaz en azından. Kesinleşmiş olur.
Gnl0606 Hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm ben şu an 28 haftalık gebeyim sizi umutlandırmak için söylemiyorum ama 5+4 haftalık gebelikte beta değeri binlerde olmalıyken bende 274 tü herkes bana sağlıksız dedi ama aldırmadım şu an 28. Haftamdayım hatta ultrasonda bir hafta ilerden gidiyor eğer sakınca yoksa doktora gitmeden bir iki hafta beklemenizi öneririm.. ha birde bundan önceki gebeliğim varki onda da kaç hafta beklememe ve inkarlarıma rağmen kürtaj oldum maalesef.. ne kadar beklersek bekleyelim zaten sonuç değişmiyor bizde doktorların dediğine göre hareket ediyoruz zaten onlardan iyi bilmiyoruz ama kalp atışı olan bu minik bir şansı hak ediyor kendiliğinden durmadıkça bence vazgeçmeyin bebeğinizden.. zaten eğer sağlıksızsa siz ne yaparsanız yapın onun kalbi bu hayata atmayacak😔bence bir kaç gün daha bekleyip son bir kontrole daha gidin🙏
Canan_E Gnl0606 çok teşekkür ederim 💞 Çok güzel haberler maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Ben de başka doktor araştıracağım ve bekleyeceğim 🧿
Nurelakaradag Canan_E benimde 1 aylık bebeğime 10 günlük denildi bekle bence dua et rabbim hayırlısını versin mutlaka başka doktorlara görün
Baloglum93 Canan_E canım bak sana şöyle anlatiyim aslında kalp atışı vardır o bebeğinin ama daha bebeğin çok çok küçük olduğu için doktorun usgsi çok böle gümbür gumbur duyamaz kalp atışını aynı şeyi bende yaşadım bir hafta iki hafta bekle kalbi atan bı bebeği kürtaj yapmaya hakkı yok bu bildiğin canlı bebeği kürtaj yapmak oluyor az daha bekle bı hafta on gün içinde o kalp atışını daha şiddetli duyarsınız hadi diyelim on gün daha geçti kalp atışı hiç yookkk atan kalp durmuş o zaman evet bebeği alabilir yada bı sure beklersin kendiliğinden düşük olur zaten sana tavsiyem bı sure bekle
Canan_E Baloglum93 bugün gittiğim doktor vücudun bebeği sağlıklı diye korumaya almış tutunmuş ama içinde gelişme yok bir hafta daha bekleyebilirsin ama sonuç değişmez ben de beklerdim dedi Hayırlısı bekleyeceğim 🤲🏻
Baloglum93 Çünkü bende 6+ 5 günlükken kanamayla doktora gittim çok çok azdı kalp atisii şuan 17 haftaligizz
Betulsna Canan_E inşallah herşey yoluna girer ve sağlıklı bir gebelik geçirmek nasip olur cnm. Üzülme sakın düşünmemeye stres yapmamaya çalış. Bol bol dua et🙏🏻
Deletedmom2224 Canan_E kalp atışı varsa neden alacakmış ki pardon da ? Kalp atışı dursa neyse de kalp atışı olan bebeği almak cinayettir yani bekleyin lütfen geç döllenme olmuştur. Benimde iki gebeligimde de hep 1 hafta gerilik oldu 7yse 6 gözüküyordu. Aldırmayın bebeğinizi kalp atışı durmadıkça
Canan_E Deletedmom2224 geç döllenme değil dedi doktor Kalp atışı bugün nabızım ile aynı dışarıya sesi veremedi bile ama yine de bekleyeceğim haftaya kadar sonra tekrar dr görüneceğim bakalım neler olacak 🤲🏻
Senemufuk Canan_E bende 7. Haftamda kalp arışı için gittiğimde doktorun dediği şey arada bir hafta olduğu için duymayabiliriz oldu çok şükür duydum ama yani duymayabiliriz o haftada demişti bana
DnHazrlklar Benim de son adet tarihim 20 si ve 5+3 te 90 çıktı 6+5 te gittim sadece kese göründü bebekte yolk keseside görünmedi benim 2. Gebeliğim 1 kızım var ama Çarşamba tekrar gideceğim doktorum bekleyelim acele etmeyelim dedi ben de merakla bekliyorum sizin de hakkınızda hayırlısı olsun umarım hayırlı vakitte bebişinizi kucağınıza alırsınız.
Senemufuk Canan_E bekle canım bir prof’a görün zayıf kalp atışı olsun kalp attığı sürece almamaları gerekiyor geliştirici haplar verebilirler sende dikkat edersin kendine inşallah hayırlısı olur canımmm allah yardımcın olsunn ve lütfen bilgilendir bizi