_MissLaviNia_ Seherr ohh beee bu hikayeyi bekliyordum kuzum o kadar mutluyum o kadar cok sevindimki daha dun gibi aklimda cabalayislarin olsun diye ugraslarin bak mucizen yaninda simdi mahbustan haberini aliyodum Allah anali babali buyutsun kuzucugu op yerimize😍😍💞🎉🎊🎈
budi2205 Seherr hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün, bende 39. Haftama girdim ama bir gelişme yok sancı nasıl olur daha hiç bilmiyorum, herşeyin hayırlısı ❤️ İsmiyle yaşasın 🤰🏼
Nisa01 Askkokuluyavrum valla canım bendede heyecan var halsizlik var bide grip oldum öksürük var ertelermi bilmiorum ateş olmazsa sorun olmaz dedi doktor ama
Ezgi1234 Seherr p.tesi bende aynı şekilde yatış yapacağım içini rahatlattınız şuan suni sancıdan korkuyordum.bebişiniz sağlıkla büyüsün inş
Tuba1234_4 Ezgi1234 suni sancidan korkucak hicbisey yok dogum surecini yormadan hizlandiriyor sadece. Sancin varsa kesinlikle gobegini bi balon gibi sisirmeye derin nefesinle calisirsan agrini hafifletirsin. Aklinizda olsun 2 normal dogumu suni sanciyla yaptim acilma vardi cunku. 37. Hafta aci geldiginde panik yapmak yerine derin nefesle aciyi yok saymaya calisin yardimci oluyo. Beyini sartlamak iyi geliyo.
Sumru4 Seherr Maşaallah.. Müthiş pızitif bir doğum hikayesi.. 3 normal doğum yaptım böyle kolay olduğunu düşünmedim. Sağlıkla imanla büyüsün evladınız..👏
zumrutperi Seherr çok sevindim canım 💖bebeğinle sağlıklı uzun yıllarınız olsun inşallah🌹 bana da cesaret verdi hikayen Allah razı olsun🌼. suni sancıda hiç durmadan mı ağrın oluyo yoksa normal sancılarımız gibi belli aralıklarla mı oluyor canım
Cancana Blackcloud acıdan ziyade suyun patlayınca sancın seni çatlatmaya geliyor şiddeti 10 katı artıyor 😂😨
Blackcloud Cancana 😂şahsen ağrı girip çıkmasını değilde sondanın giriş çıkışını düşünüyorum bende de tam tersi işte😂he bide o su patlatma olayı😂
Denizyadaaras Seherr ayyy geldi mi guzel kizin hayirlisiyla 😍 cok gecmis olsun Allah sizi hic ayirmasin saglikla buyutun darisi bizim basimiza 😍