mervezeze Seherr benim ilk doğumda saat 2 de patlatmislard gece 12 30 da geldi bebek herkesin aynı olmaz canm
Blackcloud Cancana 😂şahsen ağrı girip çıkmasını değilde sondanın giriş çıkışını düşünüyorum bende de tam tersi işte😂he bide o su patlatma olayı😂
Omerasafanne Seherr allahım hayırlı ömürler versin canım çok güzel anlatmışın benim sorum hamileyken migde yanman çok varmıydı? Su an 34. Haftadayım ve migde yanmam hiç yok acaba bebeğim kel mi doğacak diyorum şimdi 😂
Seherr Omerasafanne çok vardı ama saçla alakası yokmuş onun benimkinin kapkara saçları var ama kaşları yok 😂😂
Robinronya Seherr bebeğime koyacağım ismi görünce bir anda heyecanlandım 😀kendi Doğum hikayemi okuyorum gibi hissettim ❤️İnşallah bende Ronyama sizinki gibi güzel bir Doğumla kavuşurum ❤️Sağlıkla büyüsün 💕
Bahar2019 Seherr Pazartesi suni sancı ile doğuma giricem o kadar korkuyordum ki. Allah razı olsun içime su serptin🙏🏻 Allah bebeğini sana bağışlasın 🤲
Seherr Bahar2019 hiç korkma sancı gelince geçicek birazdan diyip dur bi bakıyosun bitiyo hooop doğuma çataldayken sancın geldiğinde derin nefes alıp ıkın inşallah bi avazda kurtulursun ❤️❤️
Busramerve Seherr canım gözünaydın 3 saatte olmuş ne güzel darısı da bize😍 36. haftada sana alttan muayene mi etti açılmayı nasıl anladı erken değil mi çatı kontrolü için 36. hafta?
EAK Busramerve benim 22.haftadan beri suyum fazla bide gebelik şekerim var.Şu an 31 haftamdayım benim doktor da 36da yapacak çatı muayenesini.
Nesli9415 Seherr merhaba hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün.Sizin bebeğiniz doğum öncesi kanala yerleşmemisti değil mi yanlış hatırlamıyorsam 🙄
Seherr Nesli9415 evet canım ama cuma günü baya aşağı inmiş dedi doktorum sanırım suni sancıyla kanala girdi
Zeynep9398 Seherr ya masallah seninle aynıydık sanırım bende 39+3 üm ins bende böyle yazabilirim kolay bisekşlde geçiririm 😊 Eabbim hayırlı evlat eylesin 🙏
Seherr sumeha çok yürüyüş yaptım eşimi kendimden hiç uzaklaştırmadım bol bol cinsel ilişki yaşadım birde squatı yaparken bacaklarımı yanlara doğru iyice açıp o şekilde çömeldim beni çok zorlamicak kadar o şekilde rahat günde 20 tane yapıyodum.
Ecemsbaby Seherr Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🌸 çok güzel bir doğum olmuş böyle rahat doğumu neye borçlusunuz, bol yürüyüş yapıyor muydunuz birde toplam kaç kilo aldınız hamilelik boyunca
Seherr Ecemsbaby çok yürüyüş yaptım eşimi kendimden hiç uzaklaştırmadım bol bol cinsel ilişki yaşadım birde squatı yaparken bacaklarımı yanlara doğru iyice açıp o şekilde çömeldim beni çok zorlamicak kadar o şekilde rahat günde 20 tane yapıyodum.