Seherr Sirincili yürüyüş squat yaptım squatı yaparken bacaklarımı iyice actım dizlerimden kuvvat alarak eğilip kalktım en son bide sıcak su doldurdum küvete çömelip içinde oturdum öyle squat yaptm onlar iyi geldi bence
Dilanserdar Seherr vaybe biri daha mezun oldu aramızdan bende 2 3 güne doğururum gibi gözüküyo heran da olabalir allah analı babalı büyütsün büyütsün 🥰 darısı benm gibi bekleyenlerin başına ❤️
cansuuhakann Seherr Seher canım bu sancılar illa belden girip karnımı sarıyor ? Benim vajinamda sancı çünkü tam emin olamadım. Vajinamdan alt karın bölgeme kadar oluyor
Seherr cansuuhakann canım benim kendi sancım yoktu suni sancı aldım hiç belden girmedi karnım ağrıyodu ve aşağıya baskı hissediyodum
Nisa01 Askkokuluyavrum ayyy pzt günü 🙈epey yaklaştık bide ben grip oldum canm tam zamanında inşallah geçer pazartesiye kadar
Askkokuluyavrum Nisa01 insAllah canim çok heyecanliyim ama elim kolum kalkmıyor en son kontrolleri yapmam lazım ama hic halim yok
Nisa01 Askkokuluyavrum valla canım bendede heyecan var halsizlik var bide grip oldum öksürük var ertelermi bilmiorum ateş olmazsa sorun olmaz dedi doktor ama
Ecmelinannesi Seherr hayırlı olsun canım darısı başımıza 🤗 bizde 39 haftalık olduk tık yok ama beni biraz olsun cesaretlendirdin teşekkür ederim 💞😘
Busra_ka Seherr yaa maşallah ne kadar güzel bir doğum 😍Önceki yazdıklarınıza denk gelince doğum hikayeleri daha anlamli oluyor🥰 hayirla büyüsün bebişiniz darısı başımıza 🥰
Melikebolat Seherr hayırlı olsun cnm cok sevindim senin adina allahim anali babali buyutsun insallah insallah bende boyle kolay bi dogum geciririm 38+2 bende bi an once gelmsin istiyorum prensesimi cok merak ediyorum🥰