Günaydin anneler bilen biliyodur kac sydir bu forumdayim plasenta previali gebeyim 3 haftaya yakin hastanede yatiyorum ani kanamam oldu riskli diye eve göndermediler ve simdi ögreniyorum ki pazartesi sezeryana alincami 😳 öyle sok oldum ki 36+1 haftaligim biraz minos dogcak bebegim ama insallah cabuk toparlanir küvese girmesin de yeter ki . öyle sokum ki suan bebegime kavusmaya 3 gün kaldi inanamiyorum
    GuelGltkn ayy sen burdamısın cnm ya cidden merak ettim seni .. bebeğine kavuşucana çok sevindim inş herşey sorunsuz geçer korkma ufakta olsa hızla büyüyülar inş bol sütlü bi annne olursun anne sütüyle hemencik toparlanır yavrun❤️
      GuelGltkn bende de aynı durum var bir buçuk aldır hastanedeyim pzt doğuma gireceğim 35+5 de girmiş olacağım
        Haribo42 cok sagol canim 🌸 amin insallah hayirlisi bakalim sükür bu zamana kadar geldik ya kanamam olmustu hemen alirlar diye korkmusrum baya
        bridetobe hayirlisi canim sonunda kavusuyoruz bebislere en kötü zamani geride biraktik cok zor riskli gebe olmak gercekten sükür bu günlere sorunsuz geldik
          Haticenurum123 insallah zorunlu sezeryan benim ki normal dogum yapmak cok isterdim ama bebegin esi asagda engel hayirlisi artik bebegime dag saglim kavusayim da gerisi lnemli degil agrilari cekeriz
            GuelGltkn Benimde Pazartesi bende normal Doğum ya da zamanında isterdim 37+2 olcak.Böyle birden olunca insanın duyguları karmakarışık oluyo
              Ayse1010 evet birden geldi doktorlar pazartesi sezeryan dedi sok oldum cok hem sevinc hem korku bi yandan degisik duygular sag saglim kavusalim yavrularimiza insallah
              GuelGltkn bnde cok istedim ama doğum özelliği sende yok dedi doktorum rahim ağzını tıkamış bir kemik var bnde iyiki köyde falan yasamiyorsun dogum yaparken ölürdün dedi ilk sezeryanim 12 yıl once oldu simdi 2. Bebesi dogurucam insallah normal yapabilirmiyim diye cok doktor gezdim ama hepsinden aynı cevabı alınca kaderime razi oldum sağ salim dogsunlarda sezeryan olsun
                GuelGltkn ayy burda takip ettiğim herkes doğuruyor ne güzel 😊 haftası çok erken değil canım aslında ne güzel yavruna kavuşacaksın darısı bizlere bekleyen tüm annelere olsun inşallah 🥰 sağlıkla kucağına almak nasip olsun iyi haberlerini bekliyoruz
                  GuelGltkn benimde sezeryan ve etken doğacak su azlığından dolayı pazartesi kontrole gideceğim doktorum 37 yi doldurmayız dedi bende 36+2 im bugün. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin. Benim ki minnoş biraz 2600 gr 😏
                    smyr35 benim ki de o civari bisey dogcak 😊 minos olsunlar biz onlara iyi bakarsak hemen toparlrlar
                      GuelGltkn Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canım masallah haftasi kucuk deilki o kadar korkma rabbimin izniyle girmez kuvöze .ne guzel iste mis kokulu kuzuna kavusacaksin😍🤗
                      GuelGltkn biz de Pazartesi 11.30 da sezaryen e gircez hayırlısıyla🙏Heyecan korku mutluluk herşey karışık 🤦🏼‍♀️