Günaydin anneler bilen biliyodur kac sydir bu forumdayim plasenta previali gebeyim 3 haftaya yakin hastanede yatiyorum ani kanamam oldu riskli diye eve göndermediler ve simdi ögreniyorum ki pazartesi sezeryana alincami 😳 öyle sok oldum ki 36+1 haftaligim biraz minos dogcak bebegim ama insallah cabuk toparlanir küvese girmesin de yeter ki . öyle sokum ki suan bebegime kavusmaya 3 gün kaldi inanamiyorum
Pazartesi Sezeryan olucam 😳
GuelGltkn canını sikma prematüre zamanını aşmış bebisin sezeryanda cok zor degil en fazla 10 gune iyilesiyorsun
Haticenurum123 insallah zorunlu sezeryan benim ki normal dogum yapmak cok isterdim ama bebegin esi asagda engel hayirlisi artik bebegime dag saglim kavusayim da gerisi lnemli degil agrilari cekeriz
GuelGltkn bnde cok istedim ama doğum özelliği sende yok dedi doktorum rahim ağzını tıkamış bir kemik var bnde iyiki köyde falan yasamiyorsun dogum yaparken ölürdün dedi ilk sezeryanim 12 yıl once oldu simdi 2. Bebesi dogurucam insallah normal yapabilirmiyim diye cok doktor gezdim ama hepsinden aynı cevabı alınca kaderime razi oldum sağ salim dogsunlarda sezeryan olsun
Haticenurum123 saglikli olsunlarda canim napalim iyiki saglik ilerledi artik dedigin gibi köydeki dogumlard akac bebek anne böyke öldü . sükür tip ilerliyo artik
GuelGltkn aynen cnm cok şükür😊
GuelGltkn Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canım masallah haftasi kucuk deilki o kadar korkma rabbimin izniyle girmez kuvöze .ne guzel iste mis kokulu kuzuna kavusacaksin😍🤗