Rapunzel2019 zaten bende benzer tartışmaya girdim daha önce. Kimin eğitimi nedir, ne değildir bilmeden cahillikle suçluyor. Hiç hakaret etmediğim halde bana edepsiz dedi. Bu son yıllarda çok artan bir tutum. Tek doğru kendini sanan her şeye dil uzatabilen, kendi doğrusu inancı dışında her türlü oluşumu hakir gören üstten konuşan insanlar türedi. Ve maalesef kendilerinden zerre şüphe duymuyorlar. Aynı kadın kaz dağları başlığına reisi yıkamayacaksınız tarzı yorum yaptı. O yüzden bende o günden beri özellikle postları takip ettim. Resmen militan gibi her yere aynı şeyi yazıyor. Bir doktoru ve hastaneyi zikredip duruyor. O noktada ekran görüntüsü almaya başladım. Çünkü bu cahilce bir durumun ötesinde. Sen millete ağaçlar kesilmesin diye başlık açıldı diye reisi yıkmaya çalışan suçlu damgası vurup siayaset yapacaksın. Sonra bu ülkedeki sağlık sistemini yıllardır yöneten ekip aynı ekipken buradaki kadınlara ilaç kullanıyor diye cahil diyeceksin. Ankara’da adını anmak istemediğim bir büyük hastaneyi ve bir doktoru da kendine delil sunacaksın. O devlet hastenesindeki doktor aşıya ilaça şekere karşı nasıl olabilir? Bu mümkün değil. Aynı devlete bağlı bizlerin gittiği doktorlar suçluysa devlet vatandaşını zehirliyor diyor aslında kadın ama başka başlıkta reis meis diyerek tam tersi siyaset yapıyor. Cimer kesinlikle her türlü şikayetle ilgileniyor. Muhtemelen kendisi bunu biliyor olmalı ki insanca anlattığımda yada
@adm etiketi yaptığımda edepsiz ispiyoncu diye saldırırken anında bize hak verdi. Defalarca burada yazdık bir sürü kişi yazdı admin belli ki bu kadını fikir özgürlüğü diye platformda bu kadar ileri gitmesine mani olmadı yada olamadı bilemiyorum. Bakalım cimer bir hastane ve doktor referansı ile diğer tüm doktorların kadınları zehirlediği savını nasıl değerlendirecek. Yada sağlık bakanlığı gerçekten domuz jelatini mi satıyor halkına buna da bir cevap alır muhtemelen hanımefendi.