İki bucuk yil hamile kalmak icin ugrasmis biri olarak birine faydam olursa diye yaziyorum. Oncelikle hikayemden bahsediyim evliligimizin 1. Yilinda tam istedigimiz zamanda hamile oldugumu ogrendim. Fakat maalesef bebek gelismedi, kalp atisini duyamadik ve 6 haftalikken dusuk yaptim. Bundan sonra benim icin sıkıntılı gunler basladi. Oncelikle simdi dusunuyorum ki ilk hatam yeniden hemen hamile kalmak icin sabirsizlanmam oldu. Kendime hic zaman tanimadim. Hamilelik adeta takinti haline geldi. Psikolojim gittikce bozuldu. Bu arada surekli doktora gittim hic bir olumsuzluk olmamamasina ragmen. Her ay testler, doktor kontrolleri, kendi kendime denedigim bitkisel kurler, cevreden duydugum sozler gun gectikce dibe battigimi hissediyrdum. Her duydugum doktora gittim ister ozelde ister devlette. Hatta bir doktor ki kendisi tup bebek uzmaniydi. Bana uc tane kisisel gelisim kitabi verip yolladi. Tek sorununun beyninde dedi. Rahim filmi cekildim temiz cikti, esime spermiyogram yaptirdim temiz cikti. Fakat bir turlu hamile kalamiyrdum. İki yil boyle gecti. Hamile kaldigim ay esimin halasinin tavsiyesiyle kara sakiz diye bir sey kullandim. Soyleki kara sakiz denilen bir madde var aktarlarda satiliyor. Adet oldugunuz gun kara sakizin bir kismini sutte eritip temiz bir bezin uzerine macun gibi surup bele yaki gibi yapistiriliyor. Bu yaki uc gun belde kaliyor. Kalan sakiz ise iki litre sutte kaynatiliyor. Adet boyunca her gun bu sutun sicak buharina oturuluyor. Sut soguyunca tekrar isitilip tekrar oturuluyor. Bunun icin eski bir tencere kullanin cunku sonra kullanilamiyor. Bu surecte usutmemek ve yorulmamak cok onemli. Ben bunu uyguladigim ay hamile kaldim. Hersey Allah in takdiri elbetteki ama vesilelerde cok onemli. Allah in izniyle su an 25 haftalik hamileyim. Kismetse oglumuz olacak. Ben cok ugrastim cok yiprandim. Eger bir kisiye bile faydam olursa ne mutlu bana. Cok uzun yazdim ama bu sureci yasayan bilir. Hic ugrasmadan hamile kalanlar cok sanslilar benim gozumde. Ama bunca mucedeleden sonra gelen mucize de ayri kiymetli oluyor. Allah im evlat sahibi olmak isteyenlere tez zamanda nasip etsin. Umudunuzu sakin yitirmeyin. Allah Ol der ve olur🙏🏻