TueDurmaz Sonsuzluk Nesoo Aslannnn valla kızlar benim annem en küçük kardeşime spiral varken hamile kaldı yani dediğiniz gibi hiç birşeyden ümit kesilmez. Annem eğer kardeşime hamile kalmasaydı şuan yanımızda değildi bütün vücudunu iltihap sarmış kardeşimde annemi iyileştirmek için gelmiş ❤
Sonsuzluk TueDurmaz Tabiki rabbim o kadar büyük ki elbet bizde evlat sevgisini tadicaz 😚benim kardeşim 18 yıl sonra oldu demekki herşeyin bi zamanı var sadece biz çok sabirsiziz🤦♀️👏
Nesoo Aslannnn sabah yaptım canım. Dünkü çizgiden daha silik gibi geldi bana. Akşam yine yapıcam. Acaba test mi yanlış yapıyorum bilemedim ya. Yada dün yumurtladım o kırmızı bir daha olmayacak
TueDurmaz Canlarım benim 2 gündür sol kasığımda böyle ağrı değilde sanki çekme gibi birşey var birde belimin sağ tarafı ince ince sızlıyo bu da veni çok heyecanlandırıyo ya 😊
TueDurmaz Aslannnn yarın yumurtlama günümüz bende hem bugünü gem yarını değerlendircem akiamda asker eğlencesi var eşime dedim valla yorgunum falan deme bana dedim nasıl gülüyo 😂😂
Aslannnn Nesoo bende az once yaptim canim sadece tek cizgi cikti heralde test yanlıştı aksam tekrarlicam yumurtlamam imkansiz daha 13 mm di 🤣 22 mm olunca yumurtlama oluyormuş 😄😉
Nesoo Aslannnn belki de yumurtladık farkında olamadık. Benim sadece yumurtlama zamanı akıntım olur. Dün ve bugün çok alıntım vardı