seyhan81 Sonsuzluk Allahım dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biliyorum ki herşeyin vakti vardır yaradan ol deyince oluyor ancak böyle şeyler. Ben 10 yıl hasretiyle yandım bebeğimin ilk evliliğimde kısmet olmadı Allah ikinci eşimden nasip etti.
uras Sonsuzluk Aminn canim insallah çünkü 3 ay önce kurtaj oldum 7 haftalikken kalbi durdu ikinci olacaktı oglum çok uzulmustu en çok onun için istiyorum bakalim hayırlısı olsun
uras Sonsuzluk evet canim allaha çok şükür 4 yaşında oglum var rabbim kismet ederse ikinci olacak oğluma kardeş
Nesoo Aslannnn belki de yumurtladık farkında olamadık. Benim sadece yumurtlama zamanı akıntım olur. Dün ve bugün çok alıntım vardı
uras Nesoo siz değerlendirin canim iyice silinip çıkana kadar testte yumurtlama bitince zaten çok çok siliklesiyor test o süreye kadar boş geçmeyin
Aslannnn Nesoo valla bilmiyorum birazdan tekrar yapicam sonuc o zman belli okur benim test bozuktu heralde 😕
uras Aslannnn sagol canim insallah bakalim varmi yokmu daha bende tam bilemiyorum testi yenilerim pazartesi ona göre kan veririm netlestir ins hayirlisiyla
Aslannnn uras aynen pazartesi yenile yine ayni cikarsa hemen kan ver insallah bu ay hepimiz guzel haberler veririz bu başlik altinda 😀😀😉😄
Mervekara Bende bir buçuk yıllık evliyim bir yıldan fazla deniyoruz olmuyo 1 ay önce Rahim filmi çektirdim açık çıktı kanallar hiç bir sorun olmadığı halde olmuyo rahim filminden sonra olma ihtimali artıyormuş herhalde çekilen var mı Rahim filmi
Gamze85 Kızlar 3 gün geçti test yapmadım 2 ay öncede geciktim çünkü göğüslerime elimi süremiyorum kasıklarım ağrıyo acaba hamilelikte böyle belirti var mı
Mihribank Gamze85 bende de aynı belirtiler vardı şuan 8 haftalık hamileyim allah size de nasip eder inşallah😊
Aslannnn seyhan81 bende klomen kullandim bu ay etkisi gercekten çok mu klomenin umarim bende işe yarar 😄😊😊
seyhan81 Aslannnn ben klomene inanıyorum ve kullandığına şahit olduğum bir çok tanıdığım üzerinde de olumlu sonuçlar oldu
Nesoo Aslannnn yaptın mı test canım. Ben 10 dam sonra yapsam olur mu. Misafirim vardı akşam yapamadım ya
ZuhalDurmus Aslannnn selam canım benim oluyor ama bende düşük yaptım ondan beklemedeyim. Sizdeki sorun ne neden olmuyor?
Aslannnn ZuhalDurmus yumurta tembelligi var demisti canim doktor oda engel degil dedi ama 1 senedir olmuyor
Ycntkr Aslannnn merhaba hanımlar bende 9 aydır çabalayıp sonunda hamile kaldığım 6 haftalık meleğim i dün ultrasonda gördüm herşey çok güzeldi akşam sadece bi kaç damla kanamam oldu ve bu sabah gittiğimizde kaybettiğimi öğrendim 😢 beta hcg m 3900 çıktı paZartesi günü tekrar kontrole gidicem. Bende çok çabaladım rabbim nasip etti inşallah tekrar nasip eder