Aslannnn Herseyin bir zamani var sanirim. Rabbim gonlunuze gore tez zamanda nasip etsin insallah. Benim hamilelik hikayemde soyle bende polikistik over var ve yillardir reglim duzensiz. Bunun tedavisi icin gittigim her doktor dogum kontrol hapi verdi ve ilaclari kullanmayi kestigimde yine duzensizlikler basladi. Kimi zaman 45 gun kimi zaman 60 gunde adet goruyordum. Evlendigimde de gecmedi ve 5 yil cocuk istemedik korunduk. Bu zamanda gittigim doktorlarda zaten hamile kalmamin zor oldugunu korunarak cocuk sahibi olamama riskimin artacagini soyledi. Biz yine istemedik. Egitim is hayati madi dusunceler nedeniyle beklememiz daha uygundu. Sonra 5 yilin sonunda artik kendimizi hazir hissettik ve denemeye basladik. Ama ben olmayacagindan o kadar emindim ki 1 yil bunu hic dusunmeyecegim dedim kendi kendime. Ama yine adetim gecikmisti kendim test yaptim negatifti. Yine adet olmakta zorlaniyorum kasik agrilarim cok kotu diye doktora gittim. Doktor muayeneden sonra bana asilama soyle yapilir ,tup bebek gerekebilir esinin sperm sayisina baktirmasi gerekir diye birsuru talimat verdi. Bende zorlu bir surece girecegimizi kendime sartlandirdim. Doktordan yinede kan tahlili yapmasini rica ettim. Ve 2 saat sonra ogrendimki 3 haftalik hamileymisim. Bana o kadar doktor zor olur ne zaman yumurtladigin belli degil derken benim minik melegim kendine tutunacak yer bulmus ve ilk denemelerimizde yerlesmis. Aslinda son adet tarihim 26 mayis ama ben 4 agustosta 3 haftalik oldugunu ogrendim. Bunu sadece nasiple aciklayabilirim rabbim gonlume evlat istegi verdi ve nasip etti cok sukur. Insallah 1 ay sonra kucagima almayida nasipeder.Simdi her an dua ediyorum rabbim tum isteyenlere versin.