Sonaybaycin NazLByrmgLuu ay seni cok iyi anliyorum canim oglum 4 aylik olacak ilk 40 gün mahvolmustum hep agliyodu youtube ta beyaz gürültü sesi var onu ac sakinlesiyor bizde öyle olmustu ama naparsan yap tamamen gecmiyor biraz sabır her gecen gün azalarak yok olucak 🙏🏼
Sonaybaycin YamacDemirinAnnesi anasonu tavsiye etmiyorum doktorumuz bize anasonu önermememisti herkes söylüyor ama beyinde uyusukluga sebep olup sakinlestiriyormus🙏🏼
NazLByrmgLuu Halenurbytkn canım acı elma yagını günde kac kere süreyim birde bir zararı olmaz deilmi yeni dogana
Halenurbytkn NazLByrmgLuu canim onu sen ilk surdugun icin gunde bi kere dene guzel guzel masaj yap bide o çayı ic biseyi kalmaz insallah
NazLByrmgLuu Alinmavi bende emziremiyorum mahf oldum kanıyr gögüs uclarım öldüm eziyet oldu bana bi sürü krem kullanıyorum iyileşmiyor canım bide ben kimyonla hallettim o isi dedin ya senmi yedin kimyonu bebeğe suyundan mı verdin nasıl oldu
Alinmavi NazLByrmgLuu ben her yemegin icine cay kasiginin ucuyla atiyorum tabagima. Direkt bebegime vermedim daha 1 haftalik cunku.
GzdeelikAkbacak NazLByrmgLuu e bebekte civilimde yastık var yatak şeklinde kiraz çekirdekli oda çok iyi geliyormuş denemekte fayda var Canım
NazLByrmgLuu GzdeelikAkbacak evet onu bende duydum yarın almayı düsünüyorum yani hepsini deniycem tek tek insallah faydasını görürüm 😔
NazLByrmgLuu Halenurbytkn ayy insallah canım yaa cok üzülüyorum kızıma kendimide gectim bagırması aglması sabahlara kadae icimi yaralıyor insallh faydası olurda sana dua ederiz bolca teyzesi ☺
Sonaybaycin YamacDemirinAnnesi yani bizim doktorumuz öyle söylemisti kimyon ve rezene cayı icirebilirsin demleyip ama anason tavsiye etmemisti
GzdeelikAkbacak NazLByrmgLuu inşallah canım denediğinde bana bu postun altına yazar mısın iyi gelirse bende alim gaz damlası biraz hafifletti oğlumu ama ne olur ne olmaz bende alim diyorum eğer etkisini görürsen bana yazın olur mu canım ☺
Pnr Svcnn valizine koy yanında gelecek olanlara tembihle canım sıkı sıkı ben öyle yaptım erkek bebekler daha çok kolik olabiliyor çünkü🐣