Bebeğim çok gazlı bana bi yardımcı olurmusunuz 😔
NazLByrmgLuu bi yerde gördüm çok iyi geliyormuş kiraz çekirdeği patiği deneyim derim bende çok merak ettim etkisi varmı acaba
Bebeklerin gaz sancısını gidermek için, en rahatlatıcı yol ayaklara ve/veya karına sıcak kompres yapmaktır. Patik içerisinde kiraz çekirdekleri bulunuyor. Kiraz çekirdeği gaz sancısını gidermek için % 100 doğal ve ideal bir malzemedir. Kiraz çekirdeği ısıyı uzun süre muhafaza eder. Isıyı yavaş yavaş vererek bebeği sakinleştirir ve rahatlatır.
NazLByrmgLuu canim tizanda verebilirqin turkceside bumu bilmiyorum
NazLByrmgLuu ay seni cok iyi anliyorum canim oglum 4 aylik olacak ilk 40 gün mahvolmustum hep agliyodu youtube ta beyaz gürültü sesi var onu ac sakinlesiyor bizde öyle olmustu ama naparsan yap tamamen gecmiyor biraz sabır her gecen gün azalarak yok olucak 🙏🏼
YamacDemirinAnnesi anasonu tavsiye etmiyorum doktorumuz bize anasonu önermememisti herkes söylüyor ama beyinde uyusukluga sebep olup sakinlestiriyormus🙏🏼
Halenurbytkn canım acı elma yagını günde kac kere süreyim birde bir zararı olmaz deilmi yeni dogana
Pnr bende vericektim doktorlar izin vermedi veremedim 🙄
Alinmavi bende emziremiyorum mahf oldum kanıyr gögüs uclarım öldüm eziyet oldu bana bi sürü krem kullanıyorum iyileşmiyor canım bide ben kimyonla hallettim o isi dedin ya senmi yedin kimyonu bebeğe suyundan mı verdin nasıl oldu
Meru aldım dün basladım bugün o bio damla dediğinize onu aynı saatte kullanıoz demi
NazLByrmgLuu e bebekte civilimde yastık var yatak şeklinde kiraz çekirdekli oda çok iyi geliyormuş denemekte fayda var Canım
NazLByrmgLuu canim onu sen ilk surdugun icin gunde bi kere dene guzel guzel masaj yap bide o çayı ic biseyi kalmaz insallah
Sonaybaycin gerçekten mi😳
NazLByrmgLuu doktorlardan gizli vercez bizde doktorlar müsade etmiyor öyle şeylere😃
NazLByrmgLuu ben her yemegin icine cay kasiginin ucuyla atiyorum tabagima. Direkt bebegime vermedim daha 1 haftalik cunku.
YamacDemirinAnnesi yani bizim doktorumuz öyle söylemisti kimyon ve rezene cayı icirebilirsin demleyip ama anason tavsiye etmemisti
Halenurbytkn ayy insallah canım yaa cok üzülüyorum kızıma kendimide gectim bagırması aglması sabahlara kadae icimi yaralıyor insallh faydası olurda sana dua ederiz bolca teyzesi ☺
GzdeelikAkbacak evet onu bende duydum yarın almayı düsünüyorum yani hepsini deniycem tek tek insallah faydasını görürüm 😔
Alinmavi bende suya atıp icsem olurmu acaba cnm yemeklerde tüketemdm 😥
Sonaybaycin kimyonun faydası oldumu acaba
NazLByrmgLuu anasonlu rezene bitki cayi var hastaneden vermislerdi gaz icin