A_S_K H_minsna Çok teşekkür ederm 🙏🏻😊 bende acaba sadece doğum fiyatı verypruz yapılacak ağrı kesici serum olası bir tahlil falan ayrıca ücretli diye düşünüyordum
H_minsna A_S_K Rica ederim yeni doğum yapmış tanıdığım oldugu için ondan bilgi aldım herşey içinde alıyor ücreti zaten ben de devamlı oraya gidiyorum doğumuda orda düşünüyorum araştırıyorum devamlı 😊
A_S_K H_minsna ben devamlı gitmedim en başında gittm sonra devlete geçtim. Şimdi doğum için tekrar düşünüyoru devlette yanıma eşimi alsalar devlette doğururum. O kadar iyi bir doktorum var ki devlette 🙏🏻 Ne zaman doğum? :)
H_minsna A_S_K Amin canım sizede maşallah sağ salim kavuştursun Allahım hepimizi Devlette hangi hastane hangi doktor
A_S_K H_minsna fatih devlet hastanesi Merve Çakır Köle kuzum :) çok harika biri. Kötüleyen çoktu hastaneyi ancak yeni hastanede herkes çok memnun. Orada sıra beklerken konuştuğum kadınlar var özelden geçen geçene :))
Mlkemrecre A_S_K Vlla canım benimki normal Doğum görünüyor ancak son anda ne olur ne olmaZ bilmyorum fiyatlardan bilgim Yok hastaneyi arayıp bilgi alablirisn yada Doğum öncesinde doktorunuzla konuşabilirsiniz..
Cansinsen_ A_S_K aynen canım valla haklısın sonuçta ikiside doktor aynı sınavlardan geçmişler işte ben cinsiyet merakımda gittim onda bi kere bi ay sonra yine çağırdı kesinleştirelim diye daha sonra merve hanıma gidicem artık
Olivkie Bu güzel tavsiyeleriniz için çok tesekkur ediyorum hepinize o kadar faydalı oldu ki anlatamam😇 artık çok az zamanım kaldı ve kocaelide de bir doktor ayarlamalıyım ne olur ne olmaz🤷🏻♀️ Hepimize sağlıklı güzel doğumlar diliyorum🙏🏻
NihanMine Olivkie selam 😊 Kocaeli tıp Reyhan arpacı yı öneririm bende 😊 Kocaeli deki hamileler olarak grubumuz var seni de bekleriz 😁 nihanhaliloglu olarak instagramdan takip edebilirsin gruba eklerim yardımcı oluruz