Ozgemetin2015 zuzu9288 çok aşırı sert sıkmadı ama canım yandı biraz bastırmadı Ama işte dediğin gibi ana yüreği hep Aklım onda 😊 Allah’a emanet ediyorum hep başka şansımız Yok rabbim herkesin evladını korusun inşallah 🙏
zuzu9288 Ozgemetin2015 aminn canım inşallah ☺️ Bastırmadıysa gönlünü ferah tut ultrasonda bile doktor net görmek için birçok kez bastırıyor birşey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻🥰
Ilknur_emin zuzu9288 ben 10 en fazla 15 güne bir kontrole gidiyorum doktoruma söyledim neden sık kontrole geldiğimi sorun değil bebeğin haraket edene kadar böyle idare ederiz dedi
Nur_Nur zuzu9288 hamilelik bunlara sebep olmuyor sizin evhama meyilli yapınız hamilelikte bu şekilde açığa çıkıyor kendinize başka meşgaleler bulun ve olumlu şeyler düşünün, boş vaktiniz olmasın boşu boşuna kendinizi tuketmeyin
zuzu9288 Nur_Nur bence önceki düşüğün de çok etkisi var sürekli kaybetme korkusu bundan kaynaklı diye düşünüyorum. Aslında çok yoğunum çalışıyorum yoğun da bir işim var ama onlar bile engel olmuyor 🤷♀️
zuzu9288 Ilknur_emin bende özele gidiyorum canım ama bir ay sonra gel diyor kontrole. Tabi gitsem sorun olmaz ama eşim tutuyor beni sabret diye 🤦🏼♀️
Smraozn12 zuzu9288 hiç sorma cnm bnmde ayın sonuna dgru randevum 1 aydr nasıl ıyımı dıye evham yapıp duruyorm hissetmiyorum dha 15+3üm cnkü. Hissetsem Bi nebze rahatlıcam ama nerdeee 🤦♀️
zuzu9288 Smraozn12 evet keşke erkenden hissedebilsek 🥰 bende çok evhamlıyım cumartesi gidicem inşallah İple çekiyorum☺️
Ilknur_emin zuzu9288 ay ben duramıyorum eşimde sağolsun duralım demiyor🤣utanmasak hastanenin önüne çadır kurcaz
Sermec zuzu9288 canım aynı sey benım de başımda 5 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu su an Allah nasıp ederse 10 haftalık tekrardan hamıleyım bulantım varla yok gıbı gögüs agrısı bır var bir yok ben de hep düşünüyorum acaba kaybettim mi yıne diye yarın randevum var bır yanım cok korkuyor bır yanım cok heyecanlı Allahım yavrularınızı bize bağışlar inşallah 🙏
zuzu9288 Sermec amin canım Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah 🤲🏻 Her kontrolden önce bende öyle oluyorum ama inşallah güzel sonuçlarla çıkıcaz doktordan 🥰🥰
Minikmucizem_ zuzu9288 benimde daha once bi dusugum var 16+5 haftalik hamileyim bende. Bulantilarin uzun bile surmus benim 12 den sonra kalmadi doktor olmasi gereken bu merak etme dedi. Surekli gorme konusunda sana katiliyorum bende oyleyim ama haftalar ilerledikce kaygimda azaliyo sanki. Ama surekli kotuyu dusunmekte zor oylede yasanilmaz hem bebegi hem kendini yipratiyosun. Olacagi varsa olur zaten biz ne yapsakta bos yani surekli endise kaygi yapmaninda bi anlami yok hersey olacagina variyo
zuzu9288 Minikmucizem_ yaaa evet böyle yaşanmaz farkındayım da boşa bu şekilde düşündüğümün çünkü çok kez bunu yaşıyorum çok şükür gidip görünce rahatlıyorum ama elinde olmuyor insanın😞 Dediğin gibi herşey olacağına varır Allah nasip edecekse hiçbirşey olmaz 🥰 nasip olmayacaksa da elden birşey gelmez malesef
Sermec Minikmucizem_ canım bır sey dıcem benım bulantım 5. Haftada başladı 9+3 e kadar devam etti simdi sadece iştahsızlık ve koku hassasiyeti var gögüs agrısı bır var bir yok akıntı da bır var bir yok su an 10 haftalık hamıleyım normal mı kı böyle olması 5 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı cok korkuyorum
Turna20 zuzu9288 16 haftalık sağlık ocağındaki aletle duyulur kalp atışı benim 15+3 veya 4 tü duyuldu kalp atışı. Yakınsa git 2 dakikalarını almaz
Minikmucizem_ Sermec benimde goguslerim oyle bi daha dolgun bi daha yumusak ama agrisi hep var. Normal bunlarin hepsi surekli devam etmiyo cunku benimde bulantilarim yavas yavas azalmisti onceleri herhun vardi sonra 2 3 gunde bir oldu sonrada tamamen bitti. Bende hic koku hassasiyeti falanda olmadi o yuzden icini ferah tut. Doktora gidince rahatlarsin zaten 😊
Sermec Minikmucizem_ inşallah canım ya yarın gıtcem her ultrasona yatarken korkuyorum bayılacak gıbı oluyorum kalbim agzımda atıyor resmen soruyorum hep doktora yasıyor mu diye eger bebegim yasıyorsa yarın ultrasonda ellerini kollarını oynatacak ilk kez şahit olcam bu duruma o kadar heyecanlıyım kı 🤗🙏