Sermec Minikmucizem_ inşallah canım ya yarın gıtcem her ultrasona yatarken korkuyorum bayılacak gıbı oluyorum kalbim agzımda atıyor resmen soruyorum hep doktora yasıyor mu diye eger bebegim yasıyorsa yarın ultrasonda ellerini kollarını oynatacak ilk kez şahit olcam bu duruma o kadar heyecanlıyım kı 🤗🙏
Minikmucizem_ Sermec inan ki bende her doktora gittigimde oyleyim. Kapida beklerken bile ellerim.buz gbi oluyo.kalbim hizlaniyo ultrason ekraninda gorur gormez rahatliyorum hepte oyle olacak sanirim dogurana kadar 😊
Ipek34 zuzu9288 16. Haftada mide bulantısı olmamasi çok normal korkmayın. Bi de ben mesela 19 . 20. Haftalarda anca hissettim hareketlerini
zuzu9288 Ipek34 yaa işte hem bulantı olmayınca hemde hissedemeyince korktum bende. İnşallah bir sorun yoktur da Cumartesi görürüm hayırlısıyla 🥰
Ipek34 zuzu9288 olumlu dusun . Seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi 11 . Haftada kaybettim . Ama bu gebeligim su an iyi gidiyo maşallah 38 hafta bitiyo . Allah hepimize hayırlı doğumlar hamilelikler gostersin
Ilknur_emin zuzu9288 ay ben duramıyorum eşimde sağolsun duralım demiyor🤣utanmasak hastanenin önüne çadır kurcaz
Asporcee zuzu9288 21. Haftada hissettim ben hareketlerini skma canıni bu evham hamileliğin sonuna kadar oluyor merak etme doğurunca rahatlıcaz inşallah 🤗 34 haftalık olduk hala endişeliyim 😁
zuzu9288 Asporcee ayy demi her evresinde var bu durum inşallah boşa çıkar bu endişelerimiz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 az kalmış size çok şükür 🤱
Kubraseyit00 zuzu9288 10 haftalıgim. İnan o endişe kaygı hiç geçmiyor 2. Çocuğum bu benim sürekli kaygi durumum var
zuzu9288 Kubraseyit00 hepimiz öyleyiz demek ki canım bende sorun mu var bende acaba diyordum. İkinci çocukta bile oluyorsa normal demek🤷♀️
Turna20 zuzu9288 16 haftalık sağlık ocağındaki aletle duyulur kalp atışı benim 15+3 veya 4 tü duyuldu kalp atışı. Yakınsa git 2 dakikalarını almaz
zuzu9288 Turna20 çalışıyorum canım malesef şehirden de uzakta olduğum için gidemiyorum 😒 birde bana sağlık ocağındaki hemşire 24 haftad duyabiliriz dedi 🤔