Elif1ekim alaBkmaz Canım ben petek balkanlıya gidiyorum yani o kadar profosyonel bir bayan ki anlatamam zaten prof kendisi ben çok memnunum muanesi 160 tl ama prof olup bu ücreti alanda çok az uygun yani prof lara gör e
Elislina Elif1ekim Dsa Ceydiii meltemerdem. Benim son haftam artık nasıl bi hastane anlatırım size Mybabyboy
Dsa Ceydiii galiba haraket etmemek gerekiyormuş, bana birşey söylemedikleri için ben kulak burun Boğaz doktoruna çıkmıştım. Yürüdüm yani. Siz sorun mutlaka yükleme yaptırdıktan sonra
Dsa Selhan evet öyle valla benim de acil doktorum 😊 25. Haftamda gittiğimde kasılmalarımla suratındaki o ifadeyi unutamam. O tedirginliği 😅
Selhan Dsa kendide derdine ortak oluyo oda uzuluyo mimikleriyle belli ediyo bide😂yanlız bırakmiyo seni🙈💜
Mybabyboy Elislina merhabalar çatı muayenenız nasıl yapıldı nasıl gectı. Doguma nası karsr verdınız 😇❤
Dimplesgirll meltemerdem canım ücretsiz olan 10 gün içindeki kontrole muayenesine gittiğinde ultrasonla bakıyor mu yoksa sadece tahlil sonuçlarına mı bakıyolar
Elislina Mybabyboy herkesinki farklı oluyo benim baya acıdı. Daha doğum yapamadım yarın kontrolüm var gelmiyo benim kız 😒
gguler Elislina bende reyap da düşünüyorum ama kararsızım da. Mehmet Alicik benim de doktorum. 2200 denildi sezeryan. İnşallah başka ekstra ücret çıkmaz . Doktordan yana sıkıntı yok da kat hizmeti ebe hemşire hizmeti iyi duymadım. Doğru mu acaba