Elislina alaBkmaz canım ben mehmet beye gidiyorum evet cihan doktor ggitti. Çok memnunum doktordan öte arkadaş oldu bize. Doğuma 1 hafta kaldı 9 aydır onunlayım bi sıkıntımız olmadı herşeyimle sağolsun ilgilendi ve en önemlisi çok pozitif
Dsa Selhan sizin doktorunuz Mesut bey sanırım. Onun evi hemen karşısı acile gidince arıyorlar yürüme geliyor 😊 Çok ilgili bir doktor
Ozak Bende nereida hn. Gidiyorum Doğum için ise suit oda istersek fark veriyoruz diye söylemişti ecem hn. Onun dışında fark vermiyoruz ama kızların da dediği gibi mesai dışı doktoru cagirirsak +500 veriyoruz
Dsa Elislina aaaa yatak parasını bende ilk defa duyuyorum. Ben Ece hanımla konuştum, herşey dahil fiyat verdi ısrarla başka ekstra bir masraf çıkıyor mu dedim hayır dedi.
Ceydiii Reyap hastanesinde kadin dogumcunun hep nobetci oldugu soyleniyor ama malesef dogru degil gectigimiz cumartesi saat17:00gibi acil bir durum icin gittigimde haftasonu nobetci kadin dogumcu olmadigi soylendi ustelik acil doktorundada ultrason yokmus bebege bakamiyormus sastim kaldim acikcasi medlife hastanesinin bile nobetci kadin dogumcusu vardi mecbur oraya gidip orda baktirdik bebege.onun disinda doktorum mehmet alicik ve memnunum.yatak parasi diye bisey soylenmedi fiyata normal dogumda bir gece sezeryanda 2gecedahil dendi.
Dsa Ceydiii nöbetçi doktor her zaman Mesut bey oluyor. Ben çok il gece gittiğim için biliyorum. Fakat geçen cumartesi benim kendi doktorum nöbetçiydi. Oda gece gittiğimde oradaydı Mesut beyin önemli işi varmış. 17.00 civarında belki işi çıktığı ana denk gelmiş olabilirsiniz.
Selhan Ceydiii ben çalıştığım için gündüzleri gidemiyorum ctesi pazar günleri izinliyim gündüzde gitmek istemiyorum eşimde görsün diye hep aksamlari gidiyoruz yada hafta ici akşam gidiceksek doktorumu arıyorum nöbetçiyim gel diyo kendisi zaten ve çoğunlukla mesut bey nöbetçi ptesi salı perşembe ctesi pazar istisna salı günleri olmayabiliyo cteside size denk gelmis sanırım ama hep orda genelde
Ceydiii Dsa danismadanda haftasonu bulunmadigini soylediler sastim kaldim bir hastanede nasil nobetci doktor olmaz die ilginc geldi banada
Ceydiii Dsa seker yuklemesini yaptirdinizmi peki nasil bi sistem izlenio glikozu icirip gonderiolarmi yoksa uzanip mi bekliyorsunuz
Dsa Selhan evet öyle valla benim de acil doktorum 😊 25. Haftamda gittiğimde kasılmalarımla suratındaki o ifadeyi unutamam. O tedirginliği 😅
meltemerdem Ceydiii ben kaçtır Pazar günleri gidiyorum. Mesut bey hep orada ☺ danışma yanılmış olmalı
Elislina Elif1ekim Dsa Ceydiii meltemerdem. Benim son haftam artık nasıl bi hastane anlatırım size Mybabyboy
Dsa Ceydiii galiba haraket etmemek gerekiyormuş, bana birşey söylemedikleri için ben kulak burun Boğaz doktoruna çıkmıştım. Yürüdüm yani. Siz sorun mutlaka yükleme yaptırdıktan sonra
Elif1ekim alaBkmaz Canım ben petek balkanlıya gidiyorum yani o kadar profosyonel bir bayan ki anlatamam zaten prof kendisi ben çok memnunum muanesi 160 tl ama prof olup bu ücreti alanda çok az uygun yani prof lara gör e
Selhan Dsa kendide derdine ortak oluyo oda uzuluyo mimikleriyle belli ediyo bide😂yanlız bırakmiyo seni🙈💜