Elislina Selhan Mybabyboy bende Mehmet beye gidiyorum mesai dışı ücret var evet ama yatak parası alıyolarmış diye duydum o kadar ücret vericez bide bu olursa gerçekten çok saçma. Eğer doktor iyi olmasa zaten o hastaneye gitmem çünkü para tuzağı
Mybabyboy Elislina 32haftalıgım ben ve ilk basladıgımda cok uygundu🤦♀️ 50tlmuayene ücretiydi şuan 100tl. Ama napalım saglıkla dogsunlar da evlatlarımız ödencek mecbur. Ama bu yatak parası olayını araştırcam
Selhan Elislina yok doktor onu hallederiz sıkıntı olmaz dedi zaten haftanın 2gunu hariç diğer günler full nöbetçi kendisi oyuzden sorun yasicami sanmıyorum ama bu her hastanede var olan bisey ekstra ücret talebi mesai disindaysa biçok arkadasimdanda duydum bunu yatak ücretini ptesi randevumda sorucam Bende merak ettim
alaBkmaz Bende 29 haftalığım kısmetse reyapta Doğum yapıcam doktorum Cihan bey . Daha Doğum ücretini konuşmadım hastaneyle ama ekstra yatak parası alacaklarını sanmıyorum yuh yani
Elislina Mybabyboy kızım döndü normal dedi ama önce çatı muayenesi yapıp net bişey söylicek çatım müsaitse normal olucak. Cuma gidicem
Elislina Elif1ekim Dsa Ceydiii meltemerdem. Benim son haftam artık nasıl bi hastane anlatırım size Mybabyboy
alaBkmaz Kızlar bende reyap Cihan beye gidiyordum ama hastane değiştirdi medicalparka gitti yine ona muayene olacağım fakat doğumu orda yapamam gereksiz pahalı :/ önereceğiniz doktor var mı reyapta Doğum için ??
Elislina alaBkmaz canım ben mehmet beye gidiyorum evet cihan doktor ggitti. Çok memnunum doktordan öte arkadaş oldu bize. Doğuma 1 hafta kaldı 9 aydır onunlayım bi sıkıntımız olmadı herşeyimle sağolsun ilgilendi ve en önemlisi çok pozitif
Elif1ekim alaBkmaz Canım ben petek balkanlıya gidiyorum yani o kadar profosyonel bir bayan ki anlatamam zaten prof kendisi ben çok memnunum muanesi 160 tl ama prof olup bu ücreti alanda çok az uygun yani prof lara gör e
Dsa Selhan sizin doktorunuz Mesut bey sanırım. Onun evi hemen karşısı acile gidince arıyorlar yürüme geliyor 😊 Çok ilgili bir doktor
Ozak Bende nereida hn. Gidiyorum Doğum için ise suit oda istersek fark veriyoruz diye söylemişti ecem hn. Onun dışında fark vermiyoruz ama kızların da dediği gibi mesai dışı doktoru cagirirsak +500 veriyoruz
Dsa Elislina aaaa yatak parasını bende ilk defa duyuyorum. Ben Ece hanımla konuştum, herşey dahil fiyat verdi ısrarla başka ekstra bir masraf çıkıyor mu dedim hayır dedi.