Ezel1323 SelinAydogan benimde son adet tarihi 9 Aralık bi yandan hemen doğurmak istiyorum ama doktorum izinli Pazartesi’ye kadar doğurmym diye de dua ediyorum bi yandan 😅 ne güzel gittiğinde 5 cm açıklık varmış çokta uzun sürmemiş Doğumun sağlıkla büyüt bebişni ☺️
N_e_s_e SelinAydogan benımde 9 aralık son adetim hala ne gelen var ne giden doğurmak istiyorum artık😂
Sirincili SelinAydogan canım maşallah çok güzel 💓 inşallah bende o açıklıkla giderim hastaneye 🙏🏻🙏🏻 İlişki ve squat yapıyorum 38 olucam sen bu açıklığa ulaşmak için ekstra bi şey yaptın mı
Deletedmom00170 SelinAydogan Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin anne babalığı hakkı ile yapabilecek insanlar için anne baba olmasi için dua edin lütfen
cansu23 Okurken bana o kadar kolay geliyorki bir iki üç ıkın bitti gibi duruyor maşallah allah analı babalı büyütsün 🤗👍🙏🏻
SelinAydogan Gamzee21 benim suyum doğumuma iki gün kala yavaş yavaş akıntı şeklinde geldi onun dışında öyle şar şar hiç su gelmedi çatı muayeneleri tetikledi sadece asıl suyum doğumda geldi 😊 tek belirtim sancılarımdı
Gamzee21 SelinAydogan işte o doğumu kolaylaştırıyor, benim ki birden patladı bütün su musluktan akar gibi gibi, kızım çok zor çıktı😢 İnşallah bu öyle olmaz, Bebeğinizi sağlıkla büyütün sizde 🥰♥️
SelinAydogan dvran22 evet uzun süreli bir baskı zaten hiç gitmiyor o baskı sürekli aşağı itiyor bebek kendini
SelinAydogan sozer1 suni sancı takılmadı kendi sancımlaydı 😊 o idrar boşaltması çubuk gibi bişey sokuyorlar ilki canımı yaktı yalan değil ama diğerlerinde alıştım sanırım tek yapmamız gereken sıkmamak kendimizi serbest bırakmak ve derin nefes almak çabucak bitiyor rahatlıyorsun sonra korkma 😊
SelinAydogan Srn18 o anları yaşamak kolay değil gerçekten hiçkimse aynı acıyı çekmiyor ama zor da olsa dayanabileceğin bir acı bu rabbim öyle bir sabır veriyor ki hep oku hep oku ayetel kürsi ıkınırken bile okudum allah yardım edecek korkma
SelinAydogan Mrv_ycgl sancı dediğimiz şey aslında bebeğin kafasının aşağı inmesi bu sırada öyle bi acı geliyor ki kıvranıyorsun ama adet sancısı değil vajinaya baskı uygulanıyor açılma çabuk ilerlerse gerçekten kolay oluyor sancı 10 saatse bebek 10 dakikada kucağında oluyor 😊
SelinAydogan Mrv_ycgl sancı dediğimiz şey aslında bebeğin kafasının aşağı inmesi bu sırada öyle bi acı geliyor ki kıvranıyorsun ama adet sancısı değil vajinaya baskı uygulanıyor açılma çabuk ilerlerse gerçekten kolay oluyor sancı 10 saatse bebek 10 dakikada kucağında oluyor 😊
SelinAydogan Aylin07 parmaklarıyla içeriye bakıyor canım aman aman bi acı değil o inanma beş dk bile sürmüyor rahat bırakman lazım kendini nefes al derin derin bitiyor zaten çabucak
OzgeSrc SelinAydogan Gözünaydin canim Saglikla buyusun insallah kuzu ❤ Hikayeni zevkle okudum bu arada 1 eylül benim dogum günüm hep hayal kurmuştum kizimda o gun dogsun diye ama ne mümkün 😀😀
gh2019 SelinAydogan çok güzel bir doğum hikayeniz olmuş darısı başıma 🤗 Allah analı babalı büyütsün. Şansınız şu olmuş bence gittiğinizde bile açıklığınız varmış. Ben de ondan korkuyorum inşallah açılmam olur. Normal doğururum.
Denizyadaaras SelinAydogan gule gule saglikla buyutun bebeginizi 😍 gecmis olsun darisi bizim basimiza. Tam olarak haftaniz kacti ve sabah uyandiginizda hissettiginiz sanci nasil biseydi?